Mesajul pe care Oana Roman l-a transmis tuturor părinților. La ce trebuie să fie atenți când vine vorba de copiii lor? “Eu am fată și o cresc singură, e mai greu.”

Mesajul pe care Oana Roman l-a transmis tuturor părinților. La ce trebuie să fie atenți când vine vorba de copiii lor? “Eu am fată și o cresc singură, e mai greu.”
Mesajul pe care Oana Roman l-a transmis tuturor părinților. La ce trebuie să fie atenți când vine vorba de copiii lor? “Eu am fată și o cresc singură, e mai greu.”

Oana Roman a transmis un mesaj pe rețelele de socializare tuturor părinților și la ce anume trebuie să fie aceștia atenți.

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute persoane din showbizul românesc, iar aceasta a trecut, de-a lungul timpului, prin momente fericite, dar și mai puțin fericite, care nu au fost departe de ochii publicului de fiecare dată. Niciodată nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume atunci când vine vorba de orice subiect de interes public, iar de această dată, Oana Roman a transmis un mesaj pe rețelele de socializare tuturor părinților, vorbind despre responsabilitatea pe care o avem cu toții față de copiii noștri pentru ca această generație să nu se piardă.

A încercat să le explice că trebuie să li se ofere niște valori, iar pentru ea, cu atât mai greu este faptul că are fată și o crește singură. I-a rugat părinții să nu-i lase neînsoțiți în locuri în care se pot întâmpla lucruri rele pentru ei și să le explice care pot fi pericolele.  “Trebuie să avem o responsabilitate foarte mare față de copiii noștri ca să nu se piardă de tot generația asta.
Trebuie să facem ceva pentru ei, să le acordăm timp, să le dăm niște valori, să le explicăm niște lucruri. Eu am fată și o cresc singură, e mai greu, cu atât mai greu. Dar trebuie să facem lucrurile astea, nu lăsați copiii să umble nebuni pe oriunde, să se ducă la festivalurile astea unde se întâmpla atâtea nenorociri. Sau măcar încercați să mergeți cu ei.”
, a spus Oana Roman pe rețelele de scoializare.

Ce spune Oana Roman despre relația fiicei sale cu tatăl ei

Citește și: Oana Roman a povestit cum a fost perioada în care a fost studentă la Sorbona: „Am fost singurul student străin din această facultate. A fost extrem de greu.”

Oana Roman și fiica ei
Oana Roman și fiica ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cum a fost copilăria Oanei Roman. Care sunt momentele de care își aduce aminte cu drag. “Am crescut printre măicuțe. Într-o bucurie și fără lipsuri.”

Vedeta  a mai vorbit și despre tatăl fiicei sale, care nu este lângă ea să o protejeze și să-i transmită anumite lucruri, mai ales atunci când e bine sau nu e bine să facă ceva.

Spune că ea trebuie să facă toate astea și sunt numeroase mame care trec prin aceeași situație.  “Iza nu are un tată care să o protejeze, Iza nu are un tată care să fie lângă ea și care să o apere, să-i spună ce e OK și ce nu. Trebuie să fac eu lucrurile astea. Sunt multe mame ca mine. Nu lăsați copiii să se piardă pentru că este groaznic ce se întâmplă.
Realmente periculos.”,
a mai spus Oana Roman pe Instagram. Sub postare, Oana Roman a mai adăugat că ar trebui ca adolescenții să poată să facă diferența, chiar și atunci când merg în anumite locuri în care nu ar putea să fie în siguranță.  “Dacă merg încă nu trebuie, măcar să aibă gândirea corectă și să poată face diferența.”, a scris aceasta în dreptul postării sale.

Citește și: UPDATE Bac 2024 sesiunea de toamnă: A fost publicat baremul oficial! Care este rezolvarea corectă a subiectelor la Limba și literatura română?- kanald.ro

Citește și: Soțul doctoriței Gavril, lovitură de grație! E terifiat!- stirilekanald.ro

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Oana Roman și-a exprimat părerea despre huiduielile aduse lui Babasha la concertul Coldplay: „Suntem un popor rasist, neevoluat, înapoiat! Dacă sunteți oameni evoluați, de ce huiduiți?”

Ce mașină MERIȚI în funcție e ZODIE? Află aici! Vezi și cum arată FOTO

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Valul de căldură continuă în aproape toată țara! Meteorologii au emis Cod Roșu de caniculă. Ce zone sunt vizate

Motivul pentru care Ana Morodan s-a mutat singura la 15 ani

Superluna albastră poate fi observată pe cerul României pe parcursul acestei zile

Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante


Cookies