Mesajul primit de Ștefania,  la un an după ce a plecat de la Puterea Dragostei! Nu se aștepta la asta!

Mesajul primit de Ștefania,  la un an după ce a plecat de la Puterea Dragostei! Nu se aștepta la asta!
Mesajul primit de Ștefania,  la un an după ce a plecat de la Puterea Dragostei! Nu se aștepta la asta!

Ștefania a fost una din primele concurente de la Puterea Dragostei. Ea și Adelin au format și primul cuplu din show.

 

În noiembrie anul trecut a debutat Puterea Dragostei, iar Ștefania și Adelin au fost printre primii concurenți. Cei doi au format în scurt timp un cuplu, însă au plecat repede din emisiune, fiind descalificați.

Și-au continuat relația acasă. Din păcate, în urmă cu câteva luni, Ștefania și Adelin s-au despărțit. Povestea lor de dragoste a rămas însă în sufletul multor fani ai emisiunii, iar Ștefania e impresionată și acum de mesajele pe care le primește de la fani.

”S-a împlinit un an de Puterea Dragostei, 1 an în care v-am cunoscut pe voi, v-am aflat secretele, preferințele, v-am votat, v-am susținut. În acest an s-au unit destine, marile iubiri s-au întâlnit și vor rămâne împreună. Primul sezon, sezonul vostru, un sezon fermecător, unic, plin de persoane minunate și de neînlocuit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Datorită vouă, multe persoane s-au înscris pentru a-și găsi marea iubire, datorita vouă unii cred în dragoste la prima vedere, poate ați făcut imposibilul, posibil. 1 an de Puterea Dragostei, 1 an de momente frumoase, unice, cu gale cutremurător de dureroase, cu surprize plăcute, cu multă iubire. Felicitări pentru tot ceea ce ați demonstrat pe parcursul vostru în Turcia și pentru ceea ce ați dat dovadă- iubire și da, ne-ați arătat că două persoane se pot cunoaște, indrăgosti și iubi prin acest intermediu”, este unul dintre mesajele primite acum de Ștefania, care a impresionat profund. 

Citeste si: După ce a atacat-o pe Manuela de la Puterea Dragostei, Bobicioiu a plecat cu Simona

Citeste si: Cum sunt filmați de fapt concurenții de la Puterea Dragostei! Unde se află camerele din casă VIDEO

Citeste si: Andreea de la Puterea dragostei, surpriză de proporții! Cu cine s-a văzut când a ieșit din Casă

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Deși, s-a despărțit de Adelin, Ștefania are în continuare numeroși fani de la Puterea Dragostei. Mulți regretă faptul că acest cuplu, primul format la Puterea Dragostei, s-a destrămat, însă sunt și mulți care-i spun Ștefaniei că ar trebui să se întoarcă în emisiune cu speranță că s-ar putea îndrăgosti acolo de un alt băiat. 

Ștefania de la Puterea Dragostei a anuțat că s-a despărțit de Adelin

Ștefania a fost și cea care a făcut anunțul despărțirii de Adelin, după 9 luni de relație.  "Eu și Adelin nu mai suntem împreună din motive personale despre care nu vreau să vorbesc. Povestea noastră s-a încheiat după 9 luni de relație. Personal vă mulțumesc că ați fost alături de noi și că ne-ați apreciat. Sper că am încheiat acest subiect delicat pentru mine despre care nu vreau să vorbesc.

Vă mulțumesc încă o dată!",  s-a rezumat să declare Ștefania despre despărțirea de Adelin.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ana Lintaru de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut! Ce schimbare de look și-a făcut fosta iubită a lui Bogdan Mocanu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies