Mesajul şi rugăciunea Arhanghelului Mihail pentru tine. Fiecare ZODIE e călăuzită astăzi, MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018

Mesajul şi rugăciunea Arhanghelului Mihail pentru tine. Fiecare ZODIE e călăuzită astăzi, MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018
Mesajul şi rugăciunea Arhanghelului Mihail pentru tine. Fiecare ZODIE e călăuzită astăzi, MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018

Iată pentru MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018 mesajul zilnic de călăuzire al Arhanghelului Mihail pentru fiecare zodie şi îngerii săi, primit prin intermediul formei de transmitere date de cele 44 carduri oracol purtătoare de mesaje de ghidare.

Arhanghelul Mihail este un înger puternic al cărui rol principal este să ne asigure protecţie şi răspunsuri clare la întrebările noastre. El este nelimitat în timp şi spaţiu, fiind deci capabil să fie alături în acelaşi timp de fiecare om şi de experienţele şi nevoile sale.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

O persoană la care te gândeşţi este demnă de încredere.

Ai primit acest mesaj că să fii sigur că te poţi baza pe o persoană care este implicată în situaţia la care te gândeşţi. Fiecare om mai face greşeli sau acţionează uneori egoist, dar în general poţi avea încredere în această persoană. Lui sau ei îi pasă de ţine şi va acţiona aşa cum trebuie, în moduri pline de iubire. Îngerii îţi cer să nu te aştepţi că această persoană să fie perfectă, fiindcă ai forţă prea mult relaţia.

În schimb, priveşte şi tratează această persoană exact aşa cum ai dori să fii tratat şi tu: cu iubire şi compasiune.

Semnificaţîi specifice posibile: poţi crede ce spune această persoană, chiar dacă nu îţi place ce auzi; persoană pe care tocmai ai întâlnit-o îţi poate deveni un partener romantic; această persoană va fi un bun partener de afaceri; ideea ta este valida şi credibilă; renunta să mai dai vină pe alţîi iar furia şi neiertarea las-o în seama îngerilor.

Rugăciune: Îţi mulţumesc că m-ai ajutat să am încredere, astfel încât să îmi pot deschide larg inima în relaţia cu această persoană. Sunt recunoscător că mă protejezi, asigurându-mă că în viaţă sunt oameni de încredere.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Mesajul îngerilor pentru fiecare ZODIE în perioada 24 - 31 octombrie 2018. Află pentru care ASPECT din viaţă ta îl PRIMEŞTI

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies