Mesajul şi rugăciunea Arhanghelului Mihail pentru tine. Fiecare ZODIE e călăuzită astăzi, MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018

Mesajul şi rugăciunea Arhanghelului Mihail pentru tine. Fiecare ZODIE e călăuzită astăzi, MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018
Mesajul şi rugăciunea Arhanghelului Mihail pentru tine. Fiecare ZODIE e călăuzită astăzi, MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018

Iată pentru MIERCURI 24 OCTOMBRIE 2018 mesajul zilnic de călăuzire al Arhanghelului Mihail pentru fiecare zodie şi îngerii săi, primit prin intermediul formei de transmitere date de cele 44 carduri oracol purtătoare de mesaje de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia LEU (23 iulie – 22 august)

Iartă-te: Nu ai făcut nimic greşit

Îngerii observă în câmpul tău o vinovăţie care îţi influenţează fericirea pe care o cauţi. Te învinovăţeşţi pentru ceva din trecut, dar e timpul să laşi totul în seama lui Dumnezeu şi a îngerilor tăi, mai ales că autoinvinovatirea este neproductivă şi nesănătoasă. De fapt, chiar nu ai făcut nimic greşit. Ai făcut tot ce ai putut mai bine în acel moment.

Semnificaţîi specifice posibile: gândeşte şi vorbeşte despre ţine cu iubire; încetează să mai rumegi trecutul; trimite binecuvântari celor făţă de care eşţi mânios, că o cale de a te vindecă şi pe ţine şi situaţia; să ştii că nu poţi controla nici alţi oameni, nici toate circumstanţele care apar pe calea vieţîi.

Rugăciune: Arhanghele Mihail, îţi cer să mă ajuţi să scap de autoinvinovatire şi să mă iert pe mine însumi (însămi). Te rog călăuzeşte-mă să mă eliberez de orice manie toxică şi teamă făţă de alţîi. Îţi mulţumesc, Arhangele Mihail, că mi-ai permis să mă simt centrat(a) şi în stare de pace.

citeşte continuarea aici



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Mesajul îngerilor pentru fiecare ZODIE în perioada 24 - 31 octombrie 2018. Află pentru care ASPECT din viaţă ta îl PRIMEŞTI

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies