Mesajul straniu scris de Alex Bodi după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „De la prea mult bine o să vrea să-ți facă rău! Fiecare va primi ce merită la momentul potrivit!”

Mesajul straniu scris de Alex Bodi după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „De la prea mult bine o să vrea să-ți facă rău! Fiecare va primi ce merită la momentul potrivit!”
Mesajul straniu scris de Alex Bodi după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „De la prea mult bine o să vrea să-ți facă rău! Fiecare va primi ce merită la momentul potrivit!”

Daniela Crudu a fost bătută de iubit, iar Alex Bodi a postat un mesaj care ar putea avea legătură cu incidentul.

Daniela Crudu a fost bătută de iubit, croatul Seco Dubravko. Ea a ajuns de urgență la spital în dimineața zilei de duminică, 9 februarie 2020, cu multiple traumatisme, mai ales în zona capului. Cu mâinile și picioarele făcute praf, bătută cu sălbăticie, Daniela Crudu a ajuns, de Urgență, la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Universitar din Capitală. Ulterior, ea a fost externată, dar nu a făcut plângere penală împotriva agresorului ei.

( vezi câţi bani lua Daniela Crudu pentru o partidă de sex)

Citeste si: Bianca Drăgușanu a șocat la ultima ei apariție la sală! Ce ținută uluitoare a purtat diva!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

La data de 09 februarie a.c.,

în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment. Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru în grijiri. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe ”, se arată în comunicatul oferit de oficialii Poliției din Capitală.

Mesajul straniu scris de Alex Bodi: „Fă-i omului bine atunci când îi este greu" 

În acest context, Alex Bodi a postat un mesaj ce pare să aibă legătur[ cu incidentul: „Fa-i omului bine atunci când ii este greu...dar de la prea mult bine o sa vrea să-ți facă rău!Fiecare va primi ce merita la momentul potrivit!”. În ultimul an, Alex Bodi însuşi a fost protagonistul mai multor momente violente, fiind chiar filmat pe stradă şi pe terasa unui restaurant în timp ce o agresa pe Bianca Drăguşanu.

S-a pus chiar problema divorţului, dar cei doi s-au împăcat, iar de vreo două luni este armonie între ei.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, dată de gol: „Regretă că nu a divorțat în decembrie”

Presa a relatat că relația dintre Daniela Crudu și iubitul ei a început la sfârșitul anului trecut, bărbatul reușind să o cucerească pe frumoasa brunetă cu tot felul de gesturi romantice. Tandru până peste cap cu Daniela Crudu, iubitul ei părea să fie bărbatul perfect pentru ea, cu atât mai mult cu cât averea lui este una impresionană, iar generozitatea de care dădea dovadă era, la rândul ei, de remarcat.

Așa că, la începutul acestui an, Daniela Crudu era mai fericită ca niciodată când iubitul ei a decis să o ducă într-o vacanță de vis, în stațiunea milionarilor din Austria, Kitzbühel, loc în care să se relaxeze la schi.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, probleme în paradis?

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies