Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist! Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Ilincăi Vandici?

Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist! Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Ilincăi Vandici?
Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist! Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Ilincăi Vandici?

Lygia Alexandrescu, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din România, va studia, în cadrul acestei serii, mesele unor vedete renumite, și va reveni cu sfaturile și completările necesare.

Am revenit, astfel, cu rubrica noastră care vizează analiza alimentară a meselor vedetelor, realizată de apreciatul nutriționist Lygia Alexandrescu. Până acum, am discutat cu nutriționistul despre Elena Ionescu, Cristina Șișcanu și Grațiela Duban, iar acum a venit rândul Ilincăi Vandici.

Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutritionist
Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutritionist

Citeste si: Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist. Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Grațielei Duban?

Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate vedete din România, nu doar pentru atitudinea sa, ci și pentru felul în care arată. Aceasta a avut numeroase apariții publice în timpul sarcinii, ba chiar a prezentat emisiunea „Bravo, ai stil!”, până când i-a permis organismul, motiv pentru care am putut remarca evoluția fizicului acesteia, care și-a revenit extraordinar de repede după naștere.

Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutritionist
Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutritionist

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ilinca Vandici ține postul intermitent. Oare e bine sau nu?

„Să nu fiți răi cu mine! Eu sunt sincera...” și-a început Ilinca Vandici declarația. Aceasta a povestit faptul că sare peste micul dejun, deoarece, de ceva timp, se ghidează după postul intermitent, cunoscut și ca „intermittent fasting”. Această metodă alimentară constă în a nu mânca nimic timp de 12-16 ore. „Cred că este bine să-mi las organismul să se regenereze şi să nu-i dau nimic de digerat,” a explicat vedeta, prezentatoarea „Bravo, ai stil!”

În ceea ce privește masa de prânz, Ilinca Vandici optează pentru pește, vită, pui sau curcan, alături de paste, o salată sau linte. Cina sa constă într-o salată și atât! Vedeta a menționat faptul că dacă nu mănâncă salata fără carne, „cu tot felul de legume”, va adăuga ton. „Pentru mine este simplu, sănătos și mă simt foarte bine,” a povestit Ilinca Vandici.

Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutritionist
Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutritionist

Citeste si: Povestea femeii care a slăbit în câteva luni 40 de kilograme cu ajutorul Lygiei Alexandrescu! Cum arăta atunci și cum arată acum EXCLUSIV

Verdictul Lygiei Alexandrescu- „Varianta echilibrată de program alimentar.”

După analiza declarației Ilincăi Vandici, nutriționistul Lygia Alexandrescu a dat verdictul, venind astfel cu copletările necesare. Aceasta a explicat că micul dejun, chiar dacă va fi servit mai târziu după trezire, „rămâne combustibilul necesar organismului pentru o zi plină de energie și tonus.”

Cu toate astea, specialistul a menționat faptul că postul intermitent este o variantă echilibrată de program alimentar și are o serie de beneficii importante asupra stării de sănătate.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În urma unei diete de acest gen, Lygia Alexandrescu a declarat că s-au remarcat scăderea markerilor inflamației, a valorilor glicemice bazale, a colesterolului de tip LDL, a triglicelidelor, a ureei serice, a edemelor determinate de retenția hidrică și deopotrivă creșterea nivelului energetic pe toată perioada zilei, îmbunătățirea calității somnului și totodată cea a capacității de concentrare în timpul zilei. „Aceste beneficii s-au constatat în dieta bazată pe 50% carbohidrați, 20% proteine și 30% grăsimi,” a explicitat nutriționistul Lygia Alexandrescu.

Citeste si: Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist. Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Elenei Ionescu?

Astfel, singurele sfaturi pe care specialistul i le sugerează Ilincăi Vandici, sunt: introducerea în dietă a fructelor și a legumelor- imperios necesare în dieta zilnică, consumul de pâine integrală, cartof copt și paste integrale- elemente cheie, mai mult decât obligatorii în alimentația de zi cu zi.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist. Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Elenei Ionescu?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies