Metode de a deveni mai sociabila! Uite ce trebuie sa faci

Metode de a deveni mai sociabila! Uite ce trebuie sa faci
Metode de a deveni mai sociabila! Uite ce trebuie sa faci

Uneori poate fi dificil ca atunci cand cunosti persoane noi sa te si imprietenesti cu ele, mai ales atunci cand te muti sa traiesti intr-un alt oras.

Poate fi din cauza ca muncesti prea mult si nu ai timpul si puterea necesara pentru a mai socializa.
Exista mai multe moduri in care poti intalni oameni, moduri la care poate nu te-ai gandit pana acum. Fiind mai sociabila, iti poti face viata mai interesanta si mai implinita, in plus nu vei mai avea timp sa te plictisesti.

Extinde-ti relatiile actuale – probabil ca ai multe cunostinte cu care te vezi zilnic sau saptamanal.

In cazul in care te intelegi bine cu anumite persoane, poti sa iti dai seama daca aveti preocupari comune, astfel incat sa va intalniti si in afara programului obisnuit.

Fa un efort si accepta invitatiile – uneori oamenii pe care-i cunosti pot organiza un gratar sau un alt tip de adunare sociala. Incearca sa te asiguri ca esti in stare sa participi si sa ajungi la timpul stabilit.

Aceste tipuri de adunari duc de multe ori  la intalnirea unor persoane foarte diferite care sunt prieteni ai prietenilor. Daca intalnesti oameni interesanti din punctul tau de vedere, poti face un plan sa-i revezi din nou in viitor. Poti de asemenea, sa organizezi propriul eveniment unde sa-ti inviti prietenii specificandu-le sa extinda invitatiile prietenilor care au fost la evenimentul lor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Du-te chiar daca simti ca nu iti place – atunci cand cineva te invita sa le fi

alaturi pentru cina sau pentru un film, acea persoana doreste cu adevarat sa stea cu tine. Daca ai tendinta de a spune “nu”, o sa o determini sa renunte in cele din urma sa iti mai ceara sa mergi cu ea.

Ia in considerarea aderarea la cluburile locale- aceasta este o modalitate foarte buna de a intalni oameni noi, care au interese similare cu tine.

Aderarea la aceste tipuri de grupuri te poate scoate din casa, cel putin o data pe saptamana.

Fii persistenta– daca primesti datele de contact ale cuiva, incearca sa contactezi acea persoana de mai multe ori si incearca sa faci anumite planuri impreuna cu aceasta. In cazul in care esti refuzata prima data, incearca din nou, dar nu de prea multe ori. Daca ai dat informatiile tale de contact si nu te-a contactat, nu o lua personal, unele persoane sunt cu adevarat mult prea ocupate pentru noi cunostinte.


Sursa: www.health.com



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Cine este și câți ani are Bertan Asllani, chipeșul actor dă viață personajului Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”! Publicul din România l-a cunoscut recent în producția „Tablou de familie”, în rolul Yalin

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies