„Mi-a fost cam frică”. Ce intervenție estetică și-a făcut Simina Loica

„Mi-a fost cam frică”.  Ce intervenție estetică și-a făcut Simina Loica
„Mi-a fost cam frică”. Ce intervenție estetică și-a făcut Simina Loica

Siminei Loica nu îi este rușine să afirme că are mai multe intervenții estetice. De curând, frumoasa brunetă a apelat la o nouă modificare și are în plan să mai recurgă la astfel de intervenții.

Nemulțumită de aspectul sânilor ei, vedeta și-a pus implanturi mamare.

Simina Loica, pe mâna medicilor esteticieni

alex zanoaga si simina loica
Simina Loica[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei, de nerecunoscut. Cum arată acum fosta concurentă, după ce a slăbit vizibil

Simina și Alex Zănoagă, tatăl copilului ei, nu mai formează un cuplu. De când a divorțat, bruneta a mărturisit că are planuri mari de viitor.

Se pare că Simina a vrut să își îmbunătățească aspectul, apelând la mărirea sânilor. Chiar dacă i-a fost teamă, Simina a ales, într-un final, să ajungă pe mâna medicilor. Fosta parteneră a lui Alex Zănoagă a povestit că a trecut prin dureri cumplite, însă acum se simte bine. Vedeta a ales să facă această schimbare, deoarece după naștere, nu a mai fost atât de mulțumită de aspectul ei fizic.

„Sunt foarte bine, am avut câteva dureri. Am făcut operație de implant mamar, dar acum sunt foarte bine. Mulțumesc lui Dumnezeu. Mi-a fost cam frică, dar uite că mi-a dat curaj să-mi fac și alte intervenții dacă va mai fi cazul, dar acum sunt bine. Din păcate, nu pot să fac plajă, nu pot să fac baie (n.r la piscină), dar vara viitoare o să fiu mai bine”, a mărturisit Simina Loica

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

La ce intervenție estică vrea să apeleze Simina Loica în viitor

simina loica operatii estetice
Simina Loica[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Tatăl tău este...”. Fiul Siminei Loica îi spune lui Alex Bobicioiu tată! Cum a reacționat Zănoagă la imaginile postate pe internet

Frumoasa brunetă a fost însărcinată cu gemeni, însă a născut doar un copil. Simina a rămas cu un surplus mare de piele, din cauza faptului că a avut o burtică mare.

În viitorul apropiat, vedeta își dorește să facă abdominoplastie. Simina și-a propus să arate ca înainte să se nască Dominic, fiul ei. După recuperarea operației de implant mamar, vedeta va apela și la alte intervenții estetice.

„Eu am avut gemeni, am rămas doar cu Dominic și am avut burta foarte, foarte mare și am rămas cu un surplus de piele și atunci îmi doresc să fac abdominoplastia, dar asta îmi doresc acum să văd cum mă simt cu noile achiziții și după, dacă totul este bine, îmi doresc să trec și la această operație(...)

Sunt foarte complexată, de când am rămas însărcinată am luat câteva kilograme în plus și încerc să revin la forma mea”, a declarat fosta parteneră a lui Alex Zănoagă.

simina loica copil
Simina Loica[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu mai e la modă să fiți toxici”. Simina Loica și Alexandru Bobicioiu nu mai formează un cuplu?

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Spaghete carbonara. O rețetă simplă și rapidă pentru a-ți satisface pofta de paste cremoase

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies