„Tatăl tău este...”. Fiul Siminei Loica îi spune lui Alex Bobicioiu tată! Cum a reacționat Zănoagă la imaginile postate pe internet

Fiul Siminei Loica îi spune lui Alex Bobicioiu tată
Fiul Siminei Loica îi spune lui Alex Bobicioiu tată

La scurt timp după ce s-a despărțit de Alex Zănoagă, tatăl copilului ei, Simina Loica și-a găsit fericirea și liniștea în brațele lui Bobicioiu. Băiețelul frumoasei brunete s-a atașat enorm de noul partener al mamei sale, iar acum îi spune „tată”.

În urmă cu doar câteva zile, Alex Zănoagă, fostul soț al Siminei, îi transmitea lui Bobicioiu, în cadrul unei emisiuni TV, să nu mai vorbească despre copilul lui de parcă ar fi tatăl lui. Mai mult ca sigur s-a enervat atunci când a văzut imaginile video postate de brunetă, când și-a surprins copilului spunându-i „tată” lui Bobicioiu.

Citeste si: „Pe viață și pe moarte”. Bogdan Mocanu și Bobicioiu se pregătesc de lupta în cușcă? Ce au în plan cei doi

Fiul Siminei Loica îi spune lui Alex Bobicioiu tată
Fiul Siminei Loica îi spune lui Alex Bobicioiu tată[Sursa foto: Instagram]

Fiul Siminei Loica îl consideră tată pe Alex Bobicioiu

Fosta concurentă de la „Puterea dragostei” este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde în ultima vreme apare din ce în ce mai des alături de Alex Bobicioiu, dar și de copil, exact ca o familie. În urmă cu scurt timp, frumoasa brunetă a decis să facă un live, asta pentru a le demonstra fanilor ei cât de bine decurge totul.

Un detaliu, însă, i-a lăsat pe toți urmăritorii ei cu gura căscată. În timp ce se juca, Dominic, fiul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă, a început să-l strige „tată” pe noul iubit al brunetei. Alex Bobicioiu i-a răspuns imediat, semn că nu este prima dată când băiețelul i se adresează astfel.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Tata, tata!”, a spus Dominic privindu-l pe Alex Bobicioiu, iar răspunsul nu a întârziat să apară: „Tatăl tău este bolnav”, a spus acesta în timp ce tușea.

Citeste si: „Îmi pare rău, dar n-am avut ce să fac...”. Alexandru Bobicioiu, despre despărțirea de Simina Loica

Fiul Siminei Loica îi spune lui Alex Bobicioiu tată
Fiul Siminei Loica îi spune lui Alex Bobicioiu tată[Sursa foto: Instagram]

Mesajul lui Alex Zănoagă pentru Bobicioiu

Fostul partener al Siminei Loica a ținut să îl asigure pe Alex Bobicioiu că nu are de ce să își facă griji, asta pentru că între el și Simina nu mai există cale de împăcare, singurul lucru care încă îi mai ține în legătură fiind unicul lor copil.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mai mult decât atât, Alex Zănoagă a spus că încă vorbește cu fosta parteneră zilnic, la telefon, însă toate discuțiile sunt legate de cel mic. De asemenea, îi transmite lui Bobicioiu că nu vrea ca de acum înainte să mai vorbească despre copilul său în public, asta pentru că îl deranjează foarte tare.

„Vorbim zilnic, îl văd zilnic pe cel mic, vorbim pe cameră.

Am fost aproape 4 ani împreună(...) Mai vreau un singur lucru să-i transmit lui (n.r. lui Alex Bobicioiu), să nu mai vorbească de băiat. Să nu se mai pomenească numele lui”, a zis Alex Zănoagă în cadrul unei emisiuni TV.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Îmi pare și mie rău”. Simina Loica, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a sărutat cu Alex Bobicioiu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies