„Mi-a fost foarte greu să-l înscriu la grădiniță! Apoi a urmat școala, unde patru școli m-au refuzat.” Ioana Tufaru nu și-a putut înscrie copilul la școală

„Mi-a fost foarte greu să-l înscriu la grădiniță! Apoi a urmat școala, unde patru școli m-au refuzat.” Ioana Tufaru nu și-a putut înscrie copilul la școală
„Mi-a fost foarte greu să-l înscriu la grădiniță! Apoi a urmat școala, unde patru școli m-au refuzat.” Ioana Tufaru nu și-a putut înscrie copilul la școală

Ioana Tufaru, fiica celebrei cântărețe Anda Călugăreanu, s-a confruntat cu o situație dificilă atunci când a încercat să-și înscrie fiul la școală.

Vedeta a dezvăluit că a încercat de patru ori să-și înregistreze copilul la grădiniță și ulterior la clasa pregătitoare, dar a fost refuzată de fiecare dată.

Citește și: „Ne este foarte greu. Soțul nu mai lucrează pentru că s-a pensionat pe caz de boală.” Ioana Tufaru se confruntă cu probleme financiare

Ioana Tufaru nu și-a putut înscrie copilul la școală

Problema a apărut din cauza unor complicații legate de buletinul Ioanei Tufaru. Acesta fusese emis în Sectorul 3 al Bucureștiului, unde locuia socrul ei, în timp ce ea și soțul ei, Ionuț, locuiesc în Sectorul 6. În București, regulile impun părinților să își înscrie copiii la unitățile de învățământ din sectorul în care locuiesc.

În plus, buletinul Ioanei a fost avariat, dar încă era valabil și ar fi trebuit să fie acceptat ca document de identitate.

Cu toate acestea, procesul de înscriere a devenit complicat din cauza acestor circumstanțe.

Ioana Tufaru și soțul său și-au dorit să schimbe numele de familie al copilului la căsătorie, trecând de la Tufaru la Mardare. Cu toate acestea, întreaga situație a dus la frustrare și dificultăți în procesul de înscriere la școală pentru micuțul lor.

Ioana Tufaru a relatat cu sinceritate această experiență complicată, subliniind nevoia de claritate și eficiență în procesul de înscriere la școală pentru părinți și copii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Vedeta a discutat despre această experiență în cadrul unui interviu acordat  Corneliei Ionescu în cadrul emisiunii "Online Story". În timpul interviului, ea a împărtășit atât momentele plăcute din viața ei, cât și dificultățile prin care a trecut, vorbind despre impactul căsătoriei cu Ionuț asupra vieții sale.

„A fost anulat, s-a făcut o gaură, pentru că în buletin eram Tufaru și a trebuit să merg mai departe la Poliție să îl schimb pe Mardare, ceea ce din păcate nu s-a mai putut pentru că eu aveam buletinul pe Sectorul 3 făcut la socrul meu(...) în momentul în care a fost grav avariat la primărie, avea o gaură. El avea o găurică mică pe margine. Am stat cu el așa, nu era expirat, de asta spun că am făcut o mare prostie.

L-am făcut prin 2018 și fă socoteală, expira prin 2028 deci era valabil. Am stat cu el așa vreo 3-4 ani, până când nu am mai putut să mai fac nimic(...) Am întâmpinat și probleme pe chestia asta pentru că mi-a fost foarte greu să-l înscriu pe Luca, noi locuim în Sectorul 6 și mi-a fost foarte greu să-l înscriu la grădiniță. Până mi-a spus cineva să încerc la Grădinița Germană.
Apoi a urmat școala, unde patru școli m-au refuzat și m-au trimis să înscriu copilul în Sectorul 3, acolo unde este adresa mea din buletin. Noroc ca prin bunăvoința cuiva s-a putut să-l înscriu și în Sectorul 6. 
M-a   m dus în prima zi de înscriere, cu toate actele pregătite să-l înscriu la școală. Patru școli m-au refuzat. Era foarte greu să merg cu copilul din Militari unde stăm în Sectorul 6, până în Titan care este Sectorul 3", a povestit Ioana Tufaru, în exclusivitate la WOWnews.

Ioana Tufaru, despre relația cu Ionuț Mardare

Ioana Tufaru și Ionuț Mardare au o relație de aproape 10 ani și sunt părinții unui băiețel pe nume Luca. Deși Ionuț a cerut-o în căsătorie de mai multe ori, cei doi au ales să se căsătorească în urmă cu aproximativ cinci ani, după nașterea fiului lor, Luca.

„Ionuț a încercat să vadă partea interioară. El a încercat și a reușit. Diferența de vârstă dintre noi m-a făcut să mă încred foarte mult în el. El este cu zece ani mai mare, deci în august a împlinit 56 de ani. L-am luat ca pe un sprijin, ca pe un stâlp pe care să mă pot sprijini. Este un sprijin mai mult moral decât financiar în cazul nostru, dar nu în asta constă fericirea, în faptul că ai bani sau nu ai bani. Am pornit de la zero, de la lingură. Am trecut prin foarte multe împreună și în ianuarie facem 9 ani de când suntem împreună", a mărturisit Ioana Tufaru, la WOWnews.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Ioana Tufaru a vorbit despre importanța bunicilor în viața unui copil

Ioana Tufaru a vorbit despre importanța bunicilor în viața unui copil și despre dorul pe care îl simte pentru aceștia. Ea a menționat că a fost crescută de bunici până la vârsta de 7 ani și a realizat cât de semnificativă este influența acestora în creșterea și educația copiilor.

Cu toate acestea, ea a mărturisit că fiul ei, Luca, nu a avut șansa să-și cunoască bunicii materni sau paterni în mod adecvat, ceea ce o întristează profund.

„Îmi este și foarte drag să vorbesc despre ea, dar și foarte greu, și am să îți spun de ce îmi este foarte greu. Din momentul în care, uite, în octombrie se fac opt ani. Din momentul în care am devenit și eu mamă la rândul meu și îmi amintesc că am fost crescută până la vârsta de 7 ani, până am început școala, am fost crescută de bunici și mi-am dat seama de importanța bunicilor în viața unui copil și mă doare sufletul, deoarece copilul meu nu a avut parte nici de bunici materni, nici paterni, decât foarte puțin de socrul meu, până a plecat și el, dar Luca avea 2 ani, ce să își amintească bietul copil, nimic, doar din ce îi spunem noi. Parcă din ce în ce mai greu îmi vine, deoarece mi-aș fi dorit ca Luca să aibă bunici, deoarece în viața unui copil educația pe care ți-o dau bunicii, nu neapărat educația, dar implicarea pe care ți-o dau ei, este foarte importantă”, a spus Ioana Tufaru.

Citește și: Cum poți avea succes la locul de muncă. “Fricile nu au legătură cu realitatea, însă din cauza lor se pot crea antipatii la locul de muncă.”



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

“Ultima oară când am vorbit cu el, nu prea am vorbit mare lucru, pentru că era slăbit și nu putea să vorbească, iar la un timp să aflu că a murit.” Ioana Tufaru, sfâșiată de durere! Soţul ei este în stare de şoc

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies