Cum poți avea succes la locul de muncă. “Fricile nu au legătură cu realitatea, însă din cauza lor se pot crea antipatii la locul de muncă.”

Cum poți avea succes la locul de muncă. “Fricile nu au legătură cu realitatea, însă din cauza lor se pot crea antipatii la locul de muncă.”
Cum poți avea succes la locul de muncă

Fiecare persoană își dorește să beneficieze de succes la locul de muncă, să devină din ce în ce mai responsabili și buni în tot ceea ce fac. Iată cum poți avea mai mult succes la locul de muncă, în funcție de anul nașterii!

Numerologul Adriana Armanu a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre cum putem avea mai mult succes la job, în funcție de anul nașterii.

Cum poți avea succes la locul de muncă, în funcție de anul nașterii tale

Cum poți avea succes la locul de muncă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum ne influențează data nașterii evoluția în viață. „Oricât am vrea să ne împotrivim, totul evoluează”

Numărul 1

Persoanele care s-au născut cu vibrația interioară 1, adică cei născuți în zilele de 1, 10, 19 sau 28 trebuie să lucreze la asumare și la curaj. Există, astfel, persoanele care reușesc să se facă ușor remarcate și au curaj, și persoane care ajung să bată pasul pe loc, cu lipsa de curaj. Însă, majoritatea persoanelor cu vibrația interioară 1 sunt persoane de succes.

“Oamenii care s-au născut cu vibrația interioară 1, adică cei născuți în zilele de 1, 10, 19 sau 28 ar putea să îmbunătățească asumarea, și nivelul de curaj. Aici avem două categorii: oamenii care foarte ușor se fac remarcați, având o energie magnetică și ies mereu în evidență. Însă, în momentul în care ei nu se asumă pe deplin, pentru că spuneam că sunt două categorii, ajung să bată pasul pe loc, și le lipsește curajul.

În rest sunt foarte capabil și sunt oameni de succes”, a spus numerologul.

Numărul 2

Persoanele care s-au născut cu vibrația interioară 2, adică cei născuți în zilele de 2, 11, 20 sau 29 trebuie să lucreze la stăpânirea fricilor și emoțiilor. Fricile nu au legătură deloc cu realitatea, însă din cauza lor în ei se pot crea diverse antipatii la locul de muncă.

Astfel, aceștia nu pot construi lucruri dacă în locul respectiv există energii joase, mai degrabă vor distruge lucruri, accentuând și anxietatea.

“Vorbim despre emoții și zona de frici. Lor li se instalează niște frici care nu au câteodată nicio legătură cu realitatea, în schimb le dau anumite impulsuri și crează ușor antipatii față de alte persoane la locul de muncă, ceea ce bineînțeles, blochează. Acolo unde există o energie foarte joasă, nu ai cum să construiești ceva, ci mai degrabă ești cu energie de distrugere a lucrurilor.

De acolo derivă și anxietatea”, a mai spus ea.

Numărul 3

Persoanele care s-au născut cu vibrația interioară 3, adică cei născuți în zilele de 3, 12, 21 sau 30 trebuie să acționeze mai mult și constant. Aceștia au viziuni spectaculoase în ceea ce privește jobul lor, viața sau proiectele pe care le au în plan, doar că ei nu sunt constanți în acțiuni, iar această creativitate poate fi irosită.

“Vorbim de niște oameni foarte creativi care sunt niște extraordinari designeri de destin. Viziunea lor despre cum ar putea arăta viața lor, jobul lor, proiectul lor este fantastică dar întrebarea e cine îl face pentru că ei nu prea sunt constanți în acțiunile lor. Lipsa aceste componente importante ei pot În același loc mult și bine ceea ce nu e okay pentru că irosim o creativitate extraordinară”,

a precizat ea.

Citește și: Cât de bogat poți deveni în funcție de ziua nașterii. „Multora le este frică să se îmbogățească și să ceară”

Cum poți avea succes la locul de muncă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Ce ne aduce anul 2023? ”Va fi despre credință, preoți, biserică...”

Numărul 4

Persoanele care s-au născut cu vibrația interioară 4, adică cei născuți în zilele de 4, 13, 22 sau 31 trebuie să lucreze la spontaneitate și la nivelul de energie, deoarece aceștia preferă să se pună într-un perimetru de siguranță și confort, și să se limiteze de unii singuri. Însă, acest lucru de autosabotaj le va dăuna, iar dacă vor învăța să iasă din acel perimetru, li se vor rezolva toate problemele. Totodată, aceștia trebuie să lucreze și la nivelul de energie, pentru a nu-și pune sănătatea în pericol.

“Sunt niște oameni care se situează de cele mai multe ori într-un perimetru de siguranță și confort, din care ar trebui să iasă. Sunt oamenii care pot mult mai mult, dar în momentul în care se limitează singuri, ei se autosabotează. Dacă ar învăța să iasă din acel perimetru, li s-ar rezolva toate problemele. Trebuie să lucreze și la nivelul de energie, pentru că își pun sănătatea în pericol”, a mai menționat ea.

Numărul 5

Persoanele care s-au născut cu vibrația interioară 5, adică cei născuți în zilele de 5, 14 sau 23 trebuie să lucreze la răbdare și statornicire, deoarece nu pot aștepta până la capăt să vadă ce se întâmplă până la urmă cu un proiect sau cu o relație. La job această răbdare lipsește, pentru că încep să se plictisească foarte rapid și vor constant altceva.

“Aici este nevoie de un pic de răbdare, pentru că oamenii au atât de multă adrenalină, ceea ce e minunat până aici. Însă, nu au răbdare să rămână, nu au statornicire să vadă ce se întâmplă până la urmă cu un proiect, sau cu o relație, sau în general. La locul de muncă lipsa aceasta de răbdare se vede în faptul că se plictisesc foarte rapid și vor altceva”, a mai spus aceasta.

Citește și: Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului. „Niciodată nu le spui ce să facă”

Cum poți avea succes la locul de muncă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce reprezintă ultima cifră din anul nașterii. ”Au un comportament evitant atunci când vor să se sustragă de la anumite reguli.”

Numărul 6

Persoanele care s-au născut cu vibrația interioară 6, adică cei născuți în zilele de 6, 15 sau 24 trebuie să dea drumul la bani deoarece de foarte multe ori pot deveni zgârciți. Un sfat important este că aceștia să devină mai relaxați, și să facă mai multe investiții în propria persoană.

“Aceștia trebuie să dea mai ușor drumul la bani, deoarece acești oameni pot fi zgârciți uneori. Ei trebuie să facă mai multe investiții îi ei și să fie mai relaxați pentru că lor le place să adune și să acumuleze. Siguranța financiară este foarte importantă pentru ei, dar de multe ori este cel mai mare autosabotor. Ei nu sunt dispuși să facă anumite ajustări la ei însuși, să facă un curs de perfecționare”, a mai spus numerologul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Numărul 7

Persoanele care s-au născut cu vibrația interioară 7, adică cei născuți în zilele de 7, 16 sau 25 trebuie să lucreze la încredere și optimism, pentru a se baza mai mult pe instinctul interior. Aceștia pot deveni foarte ușor sceptici în privința multor lucruri, mai ales la locul de muncă. Ei sunt firi foarte analitice, le place să se documenteze, să cerceteze în profunzime, însă, când apare îndoiala își restrâng toate posibilitățile.

“Acești oameni dacă nu ar mai pune la îndoială tot ceea ce este, pentru că ei foarte ușor sunt sceptici în privința oricăror lucruri, și cu atât mai mult cu cât vorbim de job, vorbim de un succes pe care ei și-l doresc, mai ales că sunt oameni care analizează mult, documentează mult, cercetează și au profunzime. Însă, în momentul în care apare îndoiala, ești restrâng lista aceasta de posibilități ”, a mai spus ea.

Numărul 8

Persoanele care s-au născut cu vibrația interioară 8, adică cei născuți în zilele de 8, 17 sau 26 trebuie să lucreze la fermitate, deoarece nu se mulțumesc cu cât au. Aceștia trebuie să aibă în vedere acest lucru pentru a nu crea un abuz, fiind asemănătoare cu vibrația numărului 1.

“Acești oameni trebuie să-și exerseze mult mai mult fermitatea, dar mare atenție, cumva asemănător ca cei din vibrația cu numărul 1, dacă și-o exersează mult prea mult pot să facă un abuz”, a explicat specialistul.

Numărul 9

Persoanele care s-au născut cu vibrația interioară 9, adică cei născuți în zilele de 9, 18 sau 27 trebuie să ceară bani pe munca lor și să își asume datoriile, deoarece aceștia au obiceiul de a oferi cu plăcere și multă dăruire lucruri celorlalți, însă, în momentul în care nu primesc nimic în schimb, este posibil ca la un moment dat să se epuizeze.

“Trebuie să învețe în primul rând să se valorizeze pe sine, și să nu uite să ceară bani pentru munca lor, pentru că acești oameni se pun cu mare cu plăcere și cu mare dăruire în slujba celorlalți, dar dacă ei tot dau și nu primesc nimic în schimb, s-ar putea să se golească rezervorul la un moment dat”, a încheiat ea.

Citește și: Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Cum poți avea succes la locul de muncă[Sursa foto: freepik]

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cât de bogat poți deveni în funcție de ziua nașterii. „Multora le este frică să se îmbogățească și să ceară”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies