Cum ne influențează data nașterii evoluția în viață. „Oricât am vrea să ne împotrivim, totul evoluează”

Calculator data nasterii
Calculator data nasterii in numerologie

Citește în rândurile următoare cum ne influențează data nașterii evoluția, ce semnifică data nașterii și despre ciclurile de nouă ani.

Data nașterii influențează destinul. În numerologie, numărul destinului este esența simbolică a datei de naștere a unei persoane. Acest număr de calculează pornind de la data nașterii copilului.

În plus,  numărul destinulu i dezvăluie și personalitatea individului, dar și însușirile care îi vor modela caracterul și comportamentul toată viața. În plus, numărul destinului arată și cum va evolua acea persoană pe tot parcursul vieții, când va avea cumpene, dar și când va avea lucruri important de făcut.

Citește și: Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului. „Niciodată nu le spui ce să facă”

Numărul destinului este suma redusă a tuturor cifrelor din data nașterii. Astfel, o persoană născută la data de 08.06.1988 își calculează astfel numărul: 8+6+1+9+8+8=40, iar numărul este 4, deoarece se elimină 0. Dacă o persoană este născută pe data de 07.08.1990, atunci cifra destinului se calculează astfel: 7+8+1+9+9+0=34, iar cele două cifre se adună și iese cifra 7.

Numerologie data nasterii
Numerologie data nasterii, ce spun specialistii[Sursa foto: Unsplash]

Cum influențează data nașterii

 

Numerologul Corina Stratulat a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV cum ne influențează data nașterii evoluția și că există cicluri de câte nouă ani în care descoperi ce a de făcut pentru tine și pentru cei din jur.

 

Oricât am vrea să ne împotrivim, totul evoluează, că ne place sau nu.

Și dacă vorbim de un om, e foarte interesant să știm în ce etapă a vieții se află, ca să nu lenevească, să nu ignore ce este important și apoi să se plângă de faptul că viața este grea și nu îi merge bine. Avem acel ciclu de 9 ani și putem vedea cum să evoluăm corect”, a dezvăluit numerologul.

 

Aceasta a mai amintit și faptul că, de când ne naștem și până la vârsta de nouă ani, suntem într-o continuă dezvoltare a psihicului, a caracterului și este important să nu comparăm copilul cu alți copii, pentru că acela este momentul în care își dezvoltă unicitatea, fiind prima etapă a vieții.

Cum influenteaza data nasterii
Cum influenteaza data nasterii evolutia[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Copilul în această etapă de viață este ca un Soare în familie, este unic și trebuie să respectăm asta. E  foarte influențat de ceea ce vede, copiază cam tot, comportamente, atitudini, reacții și nu ar trebui să ne supărăm dacă vedem la el același limbaj. Știm aici că este foarte influențat copilul de părinte”, a spus specialistul.

 

Între 9-18 ani, ne dezvoltăm  la nivel emoțional.

Apar sentimente și emoții, și pozitive, și negative. Devin foarte importante relațiile sociale, nu doar relația cu familia. Copilul are nevoie să fie integrat în cât mai multe grupuri, să  simtă și să își diversifice la nivel emoțional. Avem nevoie de anumite cadre pentru a ne dezvolta corect. E nevoie de multă diversitate în acest caz”, a continuat numerologul.

Citește și: Ce noroc ai la bani în funcție de data nașterii. „Ei și când n-au, de fapt tot au!”

Și următoarea perioadă este importantă, între 18 și 27 de ani, deoarece prin învățare și experimentare se clădește caracterul:

Între 18 și 27 de ani. Până la vârsta de 27 de ani, trebuie să ne expunem să învățăm și să facem tot felul de lucruri și nicicum un om să nu se irosească. Dacă un om consideră că a ajuns într-un loc de muncă nepotrivit, nu are rost să stea. Tocmai aici este perioada în care ne putem împrăștia,  testa, pentru a experimenta și pentru a construi pe o bază solidă. Construcția pe o bază solidă și în ceea ce privește cariera, dar și familia, se întâmplă în etapa a patra ”, a precizat ea.

Între 27 și 36 de ani se realizează o construcție pe bază solidă. În această perioadă se construiesc familia, cariera, relațiile cu cei din jur. Este perioada în care oamenii muncesc destul de mult, însă este  o perioadă importantă care aduce o bază solidă.

 

Cât despre următoarea perioadă, între 36 și 45 de ani, aceasta este o perioadă extrem de importantă în evoluție:

 

Partea interesantă pe care mulți nu o știu și de care nu profită este următoarea etapă, între 36-45 de ani. O numim etapa Jocker, pentru că noi dacă facem un efort oricât de mic, nu suntem leneși, cumva tot Universul sau Dumnezeu vine și ne înmulțește acel efort. Este a cincea etapă, cifra cinci reprezintă Dumnezeu întrupat și atunci, dacă noi riscăm un pic, suntem într-o dinamică, dacă testăm tot felul de lucruri, ajungem la progres”, a mai dezvăluit specialistul în numerologie, care a precizat că este foarte important să ieșim din cochilia noastră și să riscăm.

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Între 45 și 54 de ani este perioada a șasea, acea perioadă care presupune un echilibru și armonie. În această perioadă a vieții am reușit să vedem lucruri și am trecut prin aventuri. Este perioada fără agresiuni fizice și psihice.

Citește și: Când se maturizează o femeie vs. când se maturizează un bărbat. „Ar trebui să aibă loc un ritual de inițiere”

De la  vârsta de 54 la 63 de ani, vom începe să ne căutăm sensul cu adevărat,  în cazul în care nu am făcut-o până atunci. Este perioada în care apare o căutare spirituală, este a șaptea etapă. Cifra șapte este conexiunea cu Dumnezeu, așa că foarte mulți aici se reîntorc la cine sunt ei de fapt și care e rolul lor pe Pământ, potrivit specialistului în numerologie.

Urmează perioada între 63 și 72 de ani, în care se produce o recunoaștere a lumii:

Data nasterii semnificatie
Data nasterii semnificatie in numerologie[Sursa foto: Unsplash]

Între 63 și 72 de ani, avem recunoașterea lumii în care suntem. Tot ce am construit, ce am dăruit, vedem cumva și lumea cum ne percepe, aici primim recunoașterea celorlalți. Aici, mulți dintre noi suferă ”, este de părere specialistul.

 

În a noua etapă, între 72-81 de ani, există o transformare totală, Aici oamenii trebuie să inspire, să fie profesorii celorlalți prin bunătatea lor și prin blândețe, să lase în urma loc multe învățături bune.

La 81 de ani, începe un nou ciclu, o nouă viață. Aici suntem din nou copii ”, a încheiat numerologul.

 

  



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies