Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului. „Niciodată nu le spui ce să facă”

Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului
Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului. „Niciodată nu le spui ce să facă”

Află din rândurile următoare care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului.

Cifra destinului influențează parcursul omului în viață pe diverse planuri. Aceasta se calculează în funcție de data nașterii, adunând cifrele între ele până când obținem un număr cuprins între 1 și 9.

De exemplu, persoanele care sunt născut în data de 11.10.1983, vor avea cifra destinului 6.

Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului

Citește si: Ce reprezintă ultima cifră din anul nașterii. ”Au un comportament evitant atunci când vor să se sustragă de la anumite reguli.”

Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului

În cadrul unei emisiuni, numerologul Valeriu Pănoiu a explicat care este meseria potrivită fiecăruia în funcție de cifra destinului.

Cifra destinului 1

Cei născuți cu cifra destinului 1 sunt persoane independente, potrivite pentru o poziție de conducere. Astfel, meseriile de afacerist, antreprenor, manager sau director sunt potrivite pentru astfel de persoane.

Cei care sunt născuți cu această vibrație 1 sunt independenți. Niciodată nu le spui ce să facă. Ei se regăsesc într-o poziție de conducere, în postura de șef. Indiferent ce meserie ar avea, ei trebuie să fie lăsați în pace. Nu trebuie să fie presați cu termenele, știu singuri ce au de făcut și vor veni singuri la momentul potrivit cu treaba făcută.”, spune numerologul.

Cifra destinului 2

Persoanele cu cifra destinului 2 sunt persoane cooperante cărora le place să lucreze în echipă. De asemenea, sunt foarte grijulii cu cei din jur.

Un atribut al lui 2 este grija pe care o oferă altuia, așa că, numărul 2 se regăsește deseori în meserii care presupun vindecare”, explică specialistul în domeniu.

În acest caz putem să vorbim despre cadre medicale, terapeuți, psihologi sau chiar profesori datorită grijei pe care o oferă celorlalți.

Cifra destinului 3

Citește si: Ce semnificație are fiecare cifră de destin. Cum calculezi cifra destinului

Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

3 este un număr inspirațional care trebuie tot timpul să aibă influență asupra altora. De asemenea, numărul 3 este un număr care nu se regăsește decât în meserii unde tot timpul au ceva de schimbat și mereu există schimbări. ”, spune numerologul.

Domeniul juridic, contabilitatea, resursele umane sunt câteva dintre domeniile de activitate ale unei persoane născute cu cifra destinu 3.

De asemenea, putem să vorbim și despre profesori, consilieri sau specialiști în PR.

Cifra destinului 4

Cei născuți cu cifra destinului 4 fac întotdeauna lucrurile ca la carte, fără să sară vreo etapă. Astfel, li se potrivesc meserii unde au întotdeauna o atenție deosebită distributivă la detalii.

Vorbim despre muzicieni, instrumentiști, tehnicieni, contabili sau chiar persoane specializate în controlul calității sau al muncii.

Cifra destinului 5

Citește si: Totul despre destin. „Ni-l alegem din viața anterioară, este un dar ”

Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului

5-ul este numărul de mijloc. Este numărul relațiilor și al comunicărilor. Cel mai bine un număr 5 știe să comunice, să transmită o informație și să funcționeze într-o rețea.”, spune specialistul în domeniu.

Astfel, celor cu cifra destinului 5 li se potrivesc meseriile de profesor, jurnalist sau chiar actor.

Cifra destinului 6

Este numărul tuturor celor care prin natura muncii lor alină suferința altora sau se ocupă de suferința altora .”, spune numerologul.

Cei cu cifra destinului 6 asigură nevoile altora atât din punct de vedere emoțional, cât și material. În acest caz vorbim despre profesori, agenți imobiliare, consilieri.

De asemenea, către cei cu cifra destinului 6 vin persoane care doresc să fie ascultați. În această categorie se încadrează preoții, psihologii sau terapeuții.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cifra destinului 7

Potrivit specialistului în domeniu, 7 este numărul expertului sau al specialistului.

Persoanele cu cifra destinului 7 sunt specialiștii supremi în domeniul lor de activitate și acționează asupra altora dintr-o poziție de superioritate. De asemenea, sunt cei care au ultimul cuvânt de spus.

De obicei, sunt cei care au drept de ștampilă și semnătură .”, spune numerologul.

În această situație, vorbim despre profesori, mentori sau alte persoane în poziții de management.

Cifra destinului 8

Citeste si: Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului. ,,Mulți oameni nici nu visează”

Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului

Numărul 8 este numărul care aduce o aplecare spre rolurile de putere. De obicei, numărul 8 are contact întotdeauna cu o lume a banilor și a părților importante. De asemena, 8 este numărul valorificării resurselor și o să găsim persoane care lucrează cu banii altora. Numărul 8 este numărul celor care prelucrează materia, care transformă energia și care fac din ceva altceva. ”, spune specialistul în domeniu.

Aici întâlnim joburi precum administrator, scenarist, regizor, dar și educator.

Cifra destinului  9

Potrivit specialistului în domeniu, 9 este cifra popularității.

Cei care au destinul 9 se conectează foarte ușor la ceilalți. Ei se regăsesc în meserii unde lucrează cu oameni de toate vârstele și cu oameni care au orice nivel educațional.”, explică numerologul.

Aici întâlnim categoria cadrelor medicale, a funcționarilor publici, dar și a profesorilor, avocaților și oamenilor de televiziune.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Semnificația semnelor din naștere. Cum le descifrezi în funcție de zonă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies