Când se maturizează o femeie vs. când se maturizează un bărbat. „Ar trebui să aibă loc un ritual de inițiere”

Când se maturizează o femeie vs. când se maturizează un bărbat
Când se maturizează o femeie vs. când se maturizează un bărbat

Nu este un secret pentru nimeni că bărbații se maturizează mai târziu decât femeile, dar multe persoane își pun întrebarea frecventă, când au de gând aceștia să o facă. Majoritatea femeilor se maturizează de la vârste fragede și reușesc să privească lucrurile cu alți ochi, spre deosebire de bărbați.

În primele săptămâni de sarcină băiețeii sunt fetițe și dețin tot aparatul unei viitoare femei, dar intervine un set de hormoni care inhibă pornirea lor către a fi femei. Iată când se maturizează o femeie spre deosebire de un bărbat.

Citeste si: Care este meseria potrivită în funcție de cifra destinului. „Niciodată nu le spui ce să facă”

Când se maturizează o femeie vs. când se maturizează un bărbat
Când se maturizează o femeie vs. când se maturizează un bărbat[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Ce zodii sunt predispuse să dezamăgească. În ce nativi nu poți să ai încredere

Când se maturizează o femeie vs. când se maturizează un bărbat

Doctorul Cristian Andrei, a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, despre momentul în care se maturizează o femeie versus momentul când se maturizează un bărbat. El consideră că bărbații se maturizează mai târziu, iar în primele săptămâni de sarcină băieții sunt fetițe și dețin tot aparatul unei viitoare femei, dar un set de hormoni care inhibă pornirea lor către

a fi femei intervin și ajung doar bărbați.

„Este adevărat că bărbații se maturizează mai târziu. În primele săptămâni de sarcină băiețeii sunt fetițe, dețin tot aparatul unei viitoare femei dar intervin un set de hormoni care inhibă pornirea lor către a fi femei și ajung doar bărbați. Există un canal care se numește canalul miulerian și acesta este inhibat de un hormon antimiulerian, practic uterul pe care trebuia să-l aibă a devenit prostata.

Pe la 9 ani, fetele încep să se îndrăgostească, băieții încă sunt copii”, a spus doctorul Cristian Andrei.

În trecut, bărbații deveneau bărbați prin inițierea în luptă, dar în ziua de astăzi foarte mulți au rămas fără această inițiere, iar din acest motiv sunt mai imaturi, deoarece sunt pe teritoriul femeilor unde se dezvoltă foarte bine, dar nu sunt bărbați nici femei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 „După care se întâmplă acest lucru, ar trebui să aibă loc un ritual de inițiere, de trecere de la copilărie spre maturitate. În trecut bărbații deveneau bărbați prin inițierea în luptă, războaie, supraviețuire, apărarea familiei. În ziua de azi foarte mulți au rămas fără inițiere și sunt mai imaturi pentru că sunt pe teritoriul femeilor unde se dezvoltă foarte bine, dar nu sunt nici bărbați nici femei, unii chiar până la 30 de ani.

Contează foarte mult cât de activă este mama care își dorește de obicei să-l țină lângă ea pe băiatul ei perfect în comparație cu soțul ei imperfect. Instinctul matern funcționează foarte mult după naștere la majoritatea femeilor”, a mai declarat doctorul.

Citeste si: De ce pleacă un bărbat dintr-o relație. „Și bărbatul simte”

Când se maturizează o femeie vs. când se maturizează un bărbat
Când se maturizează o femeie vs. când se maturizează un bărbat[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Cum ne convingem copilul să meargă fără jucării la grădiniță. „Acea luptă din fiecare dimineață poate cumva să se termine doar dacă negociați”

De ce se îndrăgostesc fetele de bărbații maturi

Fetele care se vor îndrăgosti de obicei de bărbații mai maturi, sunt fetele care au avut un tată matur, cult și care le punea pe primul loc de fiecare dată, iar acest bărbat nu se va compara niciodată cu un băiat care va încerca să o cucerească, iar în final va rămâne fetița tatii.

„Este rolul tatălui de aș trimite băiatul în lume, tatăl îl dă de obicei afară din casă. Dacă un băiat se uită la fata unei femei, direct în ochii ei, înseamnă că o vede pe mama lui și înseamnă că în continuarea vrea să rămână cu ea. Mamele ar trebui să-și lase băieții să se desprindă de ele de mici. La fel se poarte întâmpla și la fete. Fetele care se îndrăgostesc foarte repede de bărbați mai maturi sunt fetele care au avut un tată fascinant, cult, manierat, iubitor, care îi acorda ei prioritate, era prințesa lui. Și acest bărbat nu se compară cu băiețașii care vor să o cucerească și nu sunt în stare de nimic și atunci ea rămâne fetița tatii, acea fată care caută protecția, nu-și face un viitor și consideră că trebuie să fie doar frumoasă. Acea fată nu-și permite nici măcar să nască un copil pentru că ea însăși este un copil. Acest tip de tată trebuie să își lase fiica să se desprindă din timp. Există așa zisa ipocrizie a familie care își reține copiii de la a se maturiza încă de când sunt în familie căci de atunci începe maturizarea, nu de la 18 ani. Maturizarea femeilor care cresc fără tată este una precoce”, a spus doctorul.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fetele își vor căuta un mentor sau își vor dori să iasă cu băieți mai mari decât vârsta celor din liceu, deoarece ele vor căuta arhetipul tatălui care este necesar, iar băieții caută arhetipul în Maica Domnului, în mama natură, de obicei, în formele care sunt cuprinși cu blândețe.

 „Ele își vor căuta un mentor sau vor umbla cu băieți mai mari decât vârsta celor de liceu pentru că ele caută arhetipul tatălui care este necesar, ca o proteină a vieții. Și arhetipul mamei la fel. Băieții caută arhetipul în Maica Domnului, în mama natură, în aceste forme care te cuprind cu blândețe și te cuprind.În relații cu un bărbat imatur, singura speranță pentru acest cuplu este să se mute în alt județ, cât mai departe de mama lui.  Ca soție, ar trebui să preiei câteva idei de la mama lui, cel puțin pentru început deoarece el în acel mediu a crescut. Maturizarea cere timp. Este adevărat că există și excepții, de exemplu o cum pană în viață îi poate maturiza brusc pe oameni, chiar dacă nimeni nu-și dorește așa ceva”, a mai spus specialistul.

Citeste si: Cum prevenim răcirea relației de cuplu. „Nu știm să gestionăm o relație pe termen lung”

Când se maturizează o femeie vs. când se maturizează un bărbat
Când se maturizează o femeie vs. când se maturizează un bărbat[Sursa foto: freepik]

Citeste si: De ce se ajunge la violență în cuplu. ,,Disputele verbale se transformă în cele fizice”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

De ce pleacă un bărbat dintr-o relație. „Și bărbatul simte”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies