“Mi-a fost foarte greu.” Sonia Trifan, mărturisiri sincere despre divorțul care a marcat-o

“Mi-a fost foarte greu.” Sonia Trifan, mărturisiri sincere despre divorțul care a marcat-o
“Mi-a fost foarte greu.” Sonia Trifan, mărturisiri sincere despre divorțul care a marcat-o

Sonia Trifan a făcut dezvăluiri despre greșelile pe care și le reproșează, cât și despre trauma pe care a avut-o în urma divorțului.

Sonia Trifan a făcut declarații sincere despre greșelile pe care le-a făcut în viață și trauma pe care a fost nevoită să o trăiască în timpul divorțului. Creatoarea de modă a discutat și despre pasiunile sale din afara atelierului de creație, dar și ce destinație i-a rămas în suflet, dintre toate locurile pe care le-a vizitat până acum. Totodată, vedeta a făcut mărturisiri și despre reîncarnare, ea fiind apropiată de budism.

Sonia Trifan, despre greșelile vieții sale

Sonia Trifan se simte împăcată cu tot ceea ce s-a întâmplat și a făcut până în prezent, dar este conștientă de câteva greșeli, pe care, odată cu trecerea timpului, a învățat să le accepte și a reușit să le depășească.

„De exemplu, eu am fost crescută de bunici… Bunicii mei au fost ca și părinții mei.

Nu mi-am adus bunica la București și consider că aș fi putut să fac mult mai multe lucruri. Asta îmi reproșez și nu pot să trec peste acest lucru, chiar dacă m-am împăcat. Am avut o perioadă lungă, în perioada când bunica mea nu a mai fost, eram certată cu mine și cu Divinitatea. Între timp, ne-am împăcat și încerc acum, în versiunea mea mai bună să fiu foarte apropiată de părinții mei, de frații mei.
Încerc să fiu cât pot eu de activă alături de ei. Mi-aș dori în viața următoare să nu mai fac unele lucruri pe care le-am făcut.”
, a povestit Sonia Trifan, pentru Fanatik.

Citește și: Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat: „Sunt o persoană asumată”

Sonia Trifan, mărturisiri sincere despre divorțul care a marcat-o[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: “Era extrem de greu.” Motivul pentru care Daniela Condurache nu a dorit să devină mamă

Sonia Trifan, dezvăluiri despre divorțul de fostul soț

Sonia Trifan a făcut public anunțul divorțului de fostul ei partener de viață după doi ani, iar asta pentru că a vrut să aibă mai mult timp pentru a se adapta schimbărilor din viața ei.

„Într-adevăr, mi-a fost foarte greu. Recunosc, foarte greu, cu toate că am avut parte de oameni extraordinari de buni în jurul meu. Cei din presă au fost blânzi cu mine, lucru total neașteptat… Pentru că știm cât de ușor se poate exploata un subiect de scandal. (…) Îmi afecta foarte mult și jobul și profesia, și în acel moment chiar m-am speriat și mi-am dat seama că trebuie să pun punct.

Știm foarte bine că viața sentimentală se răsfrânge asupra profesiei. Mi-am spus stop, pentru că până la urmă profesia mea e tot ce am eu și am depus tot efortul în cariera mea să fac lucrurile bine, să le fac în timp. Din păcate, dacă nu a funcționat relația, mai mult de atât nu am putut face. Și, credeți-mă, când spun mai mult de atât a fost foarte mult tot ce am făcut”,
a mai declarat Sonia Trifan.

Citește și: „Perioada de suspendare va fi eliminată.” Ce se va întâmpla cu Simona Halep, după ce a fost găsită persoana care i-a dat Roxadustat

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sonia Trifan, mărturisiri sincere despre divorțul care a marcat-o[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Fetița este lumina ochilor noștri.”Marian Vanghelie și Oana Mizil petrec împreună Crăciunul, deși nu mai formează un cuplu. Ce dezvăluire a făcut bruneta

Sonia Trifan, apropiată de budism

Sonia Trifan a declarat că, dintre toate țările în care a avut ocazia să călătorească, i-au rămas în suflet Indonezia, Bali și Tibet, creatoarea de modă având o afinitate pentru budism. Totodată, Sonia este atât de atrasă de această religie, încât și-a luat pentru acasă un Buddha de 1,5 metri din Indonezia. Când vine vorba de reîncarnare, creatoarea de modă vrea să fie cea mai bună variantă a ei și într-o altă viață.

„Sper să mi se dea această posibilitate. Aș încerca să fiu altfel decât am fost în decursul timpului. Cred că asta e lecția pe care trebuie să o învățăm, să învățăm din propriile greșeli, să devenim versiunea noastră cea mai bună.”, a declarat Sonia Trifan.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“M-am liniștit din toate punctele de vedere.” Gheorghe Turda a ales să iubească din nou, la 74 de ani. Cine este femeia misterioasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies