„Mi-a transmis recent că îi pare rău.” Anda Adam, despre rivalitatea cu Bianca Drăgușanu

Anda Adam, despre rivalitatea cu Bianca Drăgușanu
Anda Adam, despre rivalitatea cu Bianca Drăgușanu

Anda Adam a dezvăluit care este adevărul despre rivalitatea cu Bianca Drăgușanu și a mărturisit că aceasta și-a cerut scuze pentru rautățile pe care i le-a spus de-a lungul timpului.

Anda Adam a rămas în relații nune cu Victor Slav, fostul său partener, iar pe parcursul anilor, presa a dezvăluit mesaje telefonice schimbate între cele două femei.

Citește și: Anda Adam vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Anda Adam, despre rivalitatea cu Bianca Drăgușanu

De-a lungul timpului cele două și-au adresat multe vorbe dure, iar în presă au fost multe titluri în care se spunea că Anda Adam vrea să o copieze pe Bianca Drăgușanu.

„Niciodată nu a fost o rivală și 80% din articolele apărute, în momentul în care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred că ne-ar lua o emisiune întreagă să povestim despre fiecare articol în parte și ce procent din el are sâmbure de adevăr. Niciodată nu am încercat să o copiez și nu am făcut-o pentru că suntem și foarte diferite ca stil.

Cred că pur și simplu, fiind pe val atunci, ca și prezență și fiind un cuplu nou, monden, ieșind la foarte multe evenimente împreună și el ieșind din acea relație lungă cu mine au fost în atenția presei mult și puțin poate prea mult.Atunci când ești în diverse conjuncturi și ți se pune un microfon în fața gurii mai dai declarații și mai spui una alta pentru că dacă tot îți asumi că te duci la un eveniment monden trebuie să și spui ceva.
Nu poți doar să te duci, să faci act de prezență și să pleci”, a explicat Anda Adam în emisiunea „40 de întrebări”
cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Mioara Roman a trecut printr-o schimbare uriașă din cauza problemelor de sănătate. Mesaj emoționant, scris de Oana Roman: “Cât e de caldă și blândă…”

Ce a mai declarat Anda Adam despre relația cu Bianca Drăgușanu

Anda Adam a menționat că Bianca Drăgușanu i-ar fi spus recent că îi pare rău pentru ceea ce a spus de-a lungul timpului.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Cred că din diversele interviuri s-au tot inventat și interpretat fiecare cuvânt și frază spusă de ea, de el și așa mai departe, și așa s-a creat cumva în presă faptul că între noi există o rivalitate. Nu a existat niciodată, nu am înțeles de ce acest volum de articole extrem de mare despre noi două și comparate și judecate și această rivalitate pentru că nu a fost niciodată o rivalitate între noi.

Mai mult decât atât, în ultimul timp am ajuns, printr-o persoană comună, să facem o discuție în care am ajuns la concluzia că nu avem nimic de împărțit una cu cealaltă. Personal Bianca Drăgușanu mi-a spus, recent, că nu are absolut nimic cu mine și că îi pare rău că uneori a fost răutăcioasă fără motiv”, a explicat Anda Adam.

Anda Adam, despre rivalitatea cu Bianca Drăgușanu
Anda Adam, despre rivalitatea cu Bianca Drăgușanu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Mantea, dezvăluiri uluitoare despre sarcină: "Eram în țară când am simțit și am știut eu"



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Anda Adam vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies