“Mi se pare foarte ciudată această situație.” Carmen Harra, dezvăluiri despre presupusa fată a lui George Restivan

“Mi se pare foarte ciudată această situație.” Carmen Harra, dezvăluiri despre presupusa fată a lui George Restivan
Carmen Harra, dezvăluiri despre presupusa fată a lui George Restivan

Carmen Harra încearcă să facă lumină în cazul logodnicului Adrianei Bahmuțeanu.

Zvonul că logodnicul Adrianei Bahmuțeanu ar putea fi și tată de fată a surprins internauții. Melissa a dezvăluit la TV, în cadrul unei emisiuni, că George Restivan este tatăl ei, omul care nu a dorit să o recunoască și care nu i-a oferit deloc nicio mână de ajutor.

Carmen Harra este de părere că George Restivan nu este tatăl Melissei

Așadar, bărbatul a menționat că nu a știut de existența unei fiice, motiv pentru care acum a hotărât să își facă un test ADN pentru a face lumină în acest caz.

Totuși, până la aflarea rezultatelor, Carmen Harra a dorit să intervină și a declarat că ceea ce poate vedea ea nu se aseamănă deloc cu spusele tinerei de 25 de ani. Clarvăzătoarea declară că intuiția, care nu a înșelat-o până acum, o face să fie de părere că Melissa nu este fiica lui George. Și asta pentru că ea îl vede pe logodnicul vedetei un bărbat matur, responsabil și cu suflet mare, gata să sară în ajutorul oricui, mai ales pentru propriul copil.
Astfel, și acum, când tot nu știe ce să creadă despre Melissa, George, a spus Harra, vreau să îi fie alături tinerei și să o ajute cu tot ce se poate.

Citește și: “Puteai să mă cauți pe mine.” George Restivan, acuzat că a avut în tot acest timp o fiică secretă. Reacția Adriana Bahmuțeanu la aflarea veștii

Carmen Harra, dezvăluiri despre presupusa fată a lui George Restivan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Adriana Bahmuțeanu: „M-am împăcat cu trecutul meu”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Intuiția mea este că aceasta nu este fiica lui George. Și în plus de asta, George este un băiat foarte responsabil, un om care a avut grijă de mama lui, care a stat lângă ea, care are un copil, care are niște probleme.

George nu este un băiat care să fugă de responsabilitate. Mie mi se pare foarte ciudată această situație. Îmi pare rău și de George, care dintr-o dată, se trezește într-o situație de acest gen. Și mai ales că el recunoaște că a petrecut o noapte cu această femeie… Nu există niciun atașament, nu există nicio legătură de suflet și este foarte greu să o stabilești la vârsta asta. Eu nu văd o legătură de inimă între ei, nu s-a creat.
Eu cred că George, din sufletul lui, ar vrea să-i facă bine acestei persoane, să o ajute, să o mângâie”
, a spus Carmen Harra, la un post de televiziune.

Citește și: “Nu ne grăbim, oricum va fi după anul nou.” Adriana Bahmuțeanu, planuri pentru a deveni mamă din nou

Carmen Harra, dezvăluiri despre presupusa fată a lui George Restivan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, mesaj pentru Silviu Prigoană. “De ce ar avea o problemă?”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cu toate astea, clarvăzătoarea mai are o teorie prin care exclude posibilitatea ca tânără să fie fata lui Restivan. Carmen Harra consideră că mama tinerei ar fi putut avea o relație cu alte două persoane în acea vreme când l-a cunoscut pe George, motiv pentru care nu a fost sigură niciodată de cine ar putea fi tatăl biologic. Din acest motiv de nesiguranță, a menționat vedeta, femeia nici nu a vrut să insiste prea mult ca fata să-și cunoască tatăl.

Toate aceste întrebări conduc către multe suspiciuni în cazul respectiv, pe care Carmen Harra tinde să creadă că l-a rezolvat datorită intuiției sale: George Restivan nu este tată de fată. Iar Melissa a apărut acum pentru că are nevoie de ajutor, are nevoie ca cineva să îi fie alături, să îi ofere înțelegere și să o iubească.

„Eu mă bazez pe faptul că în intuiția mea, această femeie (n.r.: mama Melissei) nu a avut numai o relație cu George. Poate a avut o relație și cu alte două persoane în perioada respectivă și că ea ar fi crezut că este a lui George, dar poate să fie și a altcuiva. Probabil că de asta nici nu a insistat și nu a bătut prea mult la ușa lui George, pentru că nu a fost convinsă al cui este copilul. Ea a pus în ipoteză că poate este al lui, așa cum s-ar fi putut să fie al altcuiva. De ce nu a venit în toată perioada asta? De ce nu l-a căutat cu mai multă insistență? De ce apare acum, la vârsta asta? Sunt multe semne de întrebare, semne care ne fac să fim suspicioși, dar nu mergem pe suspiciune, mergem pur și simplu pe intuiție și pe faptul că ea are nevoie de un sprijin psihologic, are nevoie de un ajutor și mă ofer și eu să o ajut în ce măsură pot”, a declarat clarvăzătoarea.

Citește și: ,,Am lua-o pas cu pas.” Adriana Bahmuțeanu și George, iubitul ei din America, au amânat nunta. Care este motivul

Carmen Harra, dezvăluiri despre presupusa fată a lui George Restivan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Adriana Bahmuțeanu: „M-am împăcat cu trecutul meu”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies