“Mi se pare mie sau ești ca o țață în poartă?” Motiv de ceartă în familia Gabrielei Cristea. Ce s-a întâmplat intre cele două vedete

gabriela cristea
“Mi se pare mie sau ești ca o țață în poartă?” Motiv de ceartă în familia Gabrielei Cristea. Ce s-a întâmplat intre cele două vedete

În ultimul video publicat pe contul ei de Facebook, Gabriela Cristea a purtat o discuție mai aprinsă chiar cu soțul său.

Vedeta și-a achiziționat de curând, un bolid de lux electric, cu o valoare de peste 120.000 de euro. În vila lor, chiar cu puțin timp înainte de a veni proaspăta mașină, Gabriela a început renovările pentru garaj. Știind că vor avea o mașină electrică, cele doua vedete au făcut demersurile pentru o stație de încărcare specială pentru acest timp de mașină.

Gabriela Cristea, discuții aprinse cu Tavi Clonda

Citește și: „De ce suntem atât de răi? Mă deranjează foarte tare atunci când cineva crede că știe viața mea 100%.” Gabriela Cristea, dezamăgită de comentariile răutăcioase primite în mediul online!

Citește și: „Nu am fost foarte încântată de rezultatul final și asta nu că ar fi fost o intervenție eșuată.” Gabriela Cristea, adevărul despre intervenția estetică de la nivelul buzelor!

Ce s-a întâmplat intre Gabriela Cristea si Tavi Clonda

Se pare că lucrurile executate de electrician, nu s-au potrivit în tocmai și trebuie să găsească o nouă soluție, pentru stație. Discuția a pornit după ce Gabriela Cristea a ajuns în garaj și și-a întrebat soțul dacă a încărcat mașina.

Tavi Clonda: Așa și așa!

Gabriela Cristea: Păi uite ai cablurile aici?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tavi Clonda: Păi am zugrăvit, am stabilit, doar că nu trebuia să facem asta înainte.

Gabriela Cristea: Cum adică nu trebuia să facem asta înainte? Ce vrei să spui?

Tavi Clonda: Adică trebuiau să vină băieții cu stația electrică înainte de a termina garajul. 

Gabriela Cristea: Tu vrei să îmi spui că îmi strici pereții?

Se pare că cei doi trebuie să strice din nou unul dintre pereți pentru a putea pune stația de încărcare electrică.

Tavi Clonda: Singurul lucru pe care trebuie sa îl facem este să dam o gaură în peretele ăla.

Gabriela Cristea nu a fost încântată de varianta și a precizat că totul ar trebui să fie mascat cu o baghetă, care nu o să arate deloc aspectuos în noul lor garaj.

Tavi Clonda: Eh, atunci să cumperi tu stație! De acord?

Gabriela Cristea: Bine!

Tavi Clonda: Mi se pare mie sau ești că o țață în poartă? Fii o doamnă cum ești tu!

Gabriela Cristea: Daca aveți voi o soluție sau știți pe cineva, recomandați-ne!

În încheiere, jurnalista a specificat că trebuie să apeleze la un specialist pentru a începe din nou lucrarea în garaj.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Spanakopita, plăcintă grecească după rețeta Gabrielei Cristea. Care sunt ingredientele sale secrete pentru acest preparat cu brânză din belșug și spanac!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies