„Mi se rupe sufletul.” Simona Gherghe, anunț trist pe rețelele de socializare

„Mi se rupe sufletul.” Simona Gherghe, anunț trist pe rețelele de socializare
„Mi se rupe sufletul.” Simona Gherghe, anunț trist pe rețelele de socializare

Simona Gherghe a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare. Din păcate, Bianca, pisica familiei, s-a stins din viață, în urmă cu două săptămâni. Prezentatoarea TV a povestit că animăluțul era în familia lor de un deceniu, iar vestea că nu mai e a fost cu adevărat șocantă pentru vedetă.

Ana și Vlad, cei doi copii ai Simonei Gherghe erau foarte atașați de pisică, dar prezentatoarea TV și soțul ei nu au găsit calea cea mai bună pentru a le da o asemenea veste, iar în ultima perioadă micuții au tot întrebat despre animalul de companie.

Citește și: Simona Gherghe, probleme în vacanța din Grecia. Vedeta și-a dus fetița la spital

Simona Gherghe, anunț trist pe rețelele de socializare

Simona Gherghe le-a spus celor doi copii ai ei că pisica este încă la spital, iar medicii încearcă să o facă bine pentru a putea să se întoarcă acasă, dar este conștientă că va trebui să le spună ce s-a întâmplat de fapt, în scurt timp.

Prezentatoarea TV a postat două fotografii cu pisica și a povestit că în urmă cu 10 ani a găsit-o pe masa de afară, era albă și grațioasă și avea o frumusețe de prințesă.

Din păcate, prezentatoarea TV le-a spus și fanilor săi despre momentele grele în prin care trece, deoarece animaluțul ei de companie a murit pe data de 24 octombrie.

„Între prima si a doua fotografie sunt 10 ani si o luna. Acum 10 ani si o luna, așadar, pe 24 septembrie, într-o zi calda de toamna, a venit in curte. Am găsit-o pe masa de afara, cum se vede si in imagine.

E prima ei poza. Era alba, alba si grațioasă, avea o frumusețe de prințesa, daca ar exista asa ceva si in lumea felinelor. A doua zi, tot acolo. A treia zi, la fel. A patra zi i-am dat niște brânza. Cam asta ma gândeam eu ca ar putea sa-i placa. Si pare ca i-a plăcut, de vreme ce a rămas la noi. Bianca a fost prima mea pisica. Am avut doi câini, in copilărie si adolescenta, pe Tina si pe Max, si eram mai degrabă genul care prefera câinii pisicilor.
Dar uite ca Bianca, frumoasa si eleganta, m-a cucerit. Asa cum i-a cucerit si pe Ana si pe Vlad, dar si pe multi copii din cartier, care treceau, zilnic, in plimbarea lor prin fata casei noastre, doar ca s-o admire. Caci da, tare ii plăcea sa fie admirata
”, a spus Simona Gherghe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Prezentatoarea TV a menționat faptul că le-a spus copiilor că sunt șanse ca Bianca să nu se mai întoarcă acasă, dar încă nu are curajul să le dea vestea cea tristă, deoarece micuții au fost foarte atașați de ea pe parcursul anilor.

„c. A murit pe 24 octombrie, dar copiii încă nu știu. Le-am spus ca e la spital, bolnava, cum a mai fost in ultimele luni, si ca medicii veterinari încearcă sa o facă bine.

Le-am pomenit si de varianta ca Bianca sa nu se mai întoarcă acasă, dar încă nu avem curajul sa le spunem… In ultimele zile, Ana întreabă tot mai des de pisica ei preferata (da, aveau o relație speciala, o iubește mult), iar aseară, la somn, a început sa plângă de dorul ei. Mi se rupe sufletul si nu știu cum sa-i dau vestea asta… #bianca”, a scris Simona Gherghe, pe pagina personală de Instagram.

Simona Gherghe, anunț trist pe rețelele de socializare
Simona Gherghe, anunț trist pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Simona Gherghe, probleme în vacanța din Grecia. Vedeta și-a dus fetița la spital

Simona Gherghe, despre o a treia sarcină

Simona Gherghe este destul de activă pe rețelele de socializare și păstrează o legătură strânsă cu cei care o urmăresc. Ea a vorbit despre o a treia sarcină și a spus că în momentul actual sunt o formulă completă și că nu mai are voie să nască, deoarece sarcinile trecute au fost dificile.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

„Nu, suntem în formulă completă. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii.", a declarat Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe, anunț trist pe rețelele de socializare
Simona Gherghe, anunț trist pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „E o presiune anume”. De ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda exclud posibilitatea de a avea un al treilea copil

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

,,Este complicitatea grețoasă a părinților.” Simona Gherghe, reacție dură pe rețelele de socializare. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei TV

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies