Micropigmentare sprâncene. Tot ce trebuie să știi despre această tehnică de înfrumusețare

micropimentare sprancene powder
Micropigmentare sprâncene

În ceea ce privește forma sprâncenelor, ne dorim ca aceasta să fie perfecta indiferent de momentul zilei. Insă știați ce reprezintă mai exact micropigmentarea lor?

Aflați din rândurile următoare, care este cel mai important aspect de care ar trebui să țină cont specialistul atunci când vine vorba despre micropigmentarea sprâncenelor. În plus, descoperiți și în ce constă mai exact acest proces de înfrumusețare, dar și în cât timp putem avea rezultatul dorit. 

 

Evaluarea feței și formei sprâncenelor 

Înainte de toate, pentru a ne asigura că acest proces va da roade, specialistul trebuie să se asigure faptul că sprâncenele sunt bine măsurate, pentru a corecta imperfecțiunile și asimetriile, acolo unde este cazul. 

“Sprâncenele fac 80% din fizionomia feței și corectează foarte mult aspectul feței atunci când ele sunt mai definite. Apelam la micropigmentare atunci când sprâncenele nu sunt cum ne-am dorit și prezintă multe goluri, asimetrii și dorim mai multă definire. In special eu corectez lucrările greșite, vechi prin neutralizare, fără a mai apela la îndepărtare.  

Trebuie măsurat foarte bine, pentru a corecta imperfecțiunile si asimetriile, in special in poziția ridicată pentru a fi așezată bine fizionomia.”,

a explicat Alexandra Burciu, dermopigmentist. 

 

Colaborarea cu clientă este foarte importantă 

De asemenea, înainte de a se apuca propriu-zis de treabã, specialistul trebuie să colaboreze cu clienta, astfel încât să pice de comun acord în ceea ce privește schimbările pe care urmează să le facă. 

“Începem prin a colabora cu clienta astfel încât să înțelegem ce își dorește și să cream o viziune comună între ceea ce aspiră clienta și ceea ce specialistul vizualizează pentru ea sigur că realizăm o formă un desen

al formei care se poate șterge și după ce am stabilit forma care ne mulțumește trecem la lucru.”, a explicat Alina Delcaru, specialist micropigmentare. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

micropigmentare sprancene bucuresti
Micropigmentare sprâncene[Sursa foto: freepik]

 

În ce constă procesul de micropigmentare 

Atunci când vine vorba despre întregul proces de micropigmentare, se pare că totul începe cu un desen, pentru a obține forma dorită, și anume aceea cât mai naturală astfel genelor noastre, iar în funcție de specialist,

urmează să se aleagă și tehnica utilizată. 

“Începem cu un desen, prin care alegem exact forma dorită, pentru a crea un aspect cat mai natural al sprâncenelor, am corectat nuanța nenaturala din sprânceană. Tehnica aleasa a fost una combinata de fire cu pudrare si pentru a fixa aceste fire, peste o lucrare plina, am creat fire negative in culoarea pielii. (...) 

Am finalizat procedura, rezultatul, sigur că acum este puțin mai intens și pigmentul este la suprafața pielii puțin, după vindecare va fi acoperit de un strat de piele, pielea se reepitelizează

și efectul va fi un pic mai natural, va pierde undeva la 30 40% din această intensitate și va fi foarte potrivită pentru o purtare de zi cu zi”, a adăugat specialistul. 

micropigmentare sprancene
Micropigmentare sprâncene[Sursa foto: freepik]

 

În ce constă îngrijirea după procedura de micropigmentare 

De asemenea, importantă este și îngrijirea care are loc după procedura de micropigmentare, motiv pentru care, clientele care au apelat la această procedură trebuie să tamponeze cu o dischetă umedă la aproximativ 2 ore sprâncenele, și se aplice o cremă specială. 

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

“De fiecare dată explic clientelor ce au de făcut acasă, îngrijirea după procedură, va trebui sa le tamponeze cu o discheta umeda la aproximativ 2 ore și să aplice o cremă specială pe baza de vitamina A si vitamina D, o săptămâna nu are voie sa le ude, nu are voie sa

se scarpine pe zona, sa pună mana murdara și trebuie să le protejeze cu factor de protecție chiar și mai târziu, la un an, întotdeauna trebuie protejate, nu mai spunem că factorul de protecție ar trebui folosit tot timpul pe fata”, a subliniat aceasta. 

micropigmentare buze
Micropigmentare sprâncene[Sursa foto: freepik]

Citește și: Machiaj de seară pas cu pas. Cum să realizezi un machiaj de seară perfect pentru evenimente speciale și ieșiri în oraș!

 

În cât timp putem avea sprâncene cu adevărat perfecte 

Se pare că rezultatul final se va vedea abia peste 2 luni, de la ședința de micropigmentare care a avut loc și care a durat timp de aproximativ o oră și jumătate. 

“Sprâncene frumoase si potrivite fizionomiei le putem avea în aproximativ 2 luni, se fac 2 ședințe la aproximativ 2 luni, apoi se întrețin, după ce o ședința de micropigmentare durează aproximativ o oră și jumătate”, a încheiat specialistul. 

micropigmentare sprancene pret
Micropigmentare sprâncene[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bretonul vedetă al anului 2023. Care sunt cele mai căutate tunsori cu breton?



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cele mai cool job-uri pentru pasionatele de frumusete

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies