Micropigmentarea buzelor. Opțiuni de formă și stil pentru a obține aspectul dorit

Micropigmentarea buzelor. Opțiuni de formă și stil pentru a obține aspectul dorit
Micropigmentarea buzelor. Opțiuni de formă și stil pentru a obține aspectul dorit

Există persoane care apelează la micropigmentarea buzelor, dar există și altele care nu au auzit încă de ea. Însă știați ce reprezintă aceasta mai exact?

Aflați din rândurile următoare ce este mai exact micropigmentarea buzelor, dar și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați. În plus, descoperiți și când putem apela la această procedură, dar și când apare, cu exactitate, rezultatul final dorit.

Ce este micropigmentarea buzelor

Micropigmentarea buzelor. Opțiuni de formă și stil pentru a obține aspectul dorit[Sursa foto: Freepik]

Există nenumărate persoane care apelează la această procedură, însă există și o altă categorie de persoane care încă nu au auzit de ea, motiv pentru care, înainte de toate, ar trebui să cunoaștem definiția acesteia.

Micropigmentarea buzelor presupune introducerea unui pigment în stratul superficial al pielii, în vederea colorării acesteia în scop estetic, în cazul în care există o necesitate și acestea sunt cazurile în care, în urma episoadelor aparițiilor herpetice agresive, s-a pierdut din nuanța generală a buzei .”, a explicat Cristina Delcaru, expert micropigmentare.

micropigmentare buze bucuresti
Opțiuni de formă și stil pentru a obține aspectul dorit[Sursa foto: freepik]
 

 

Care sunt pașii pentru micropigmentarea buzelor

Procedura de micropigmentare a buzelor are loc într-o anumită ordine, respectând anumiți pași, pentru ca procedura să aibă loc cât mai bine cu putință.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Stabilim împreună cu clienta care sunt așteptările ei, care sunt lucrurile pe care trebuie să le corectăm, în mod special, în vederea reconstruirii aspectului sănătos al buzei.

Începem prin adăugarea unui anestezic local, ulterior o să desenez forma, stabilim împreună conturul, trebuie să-ți placă și ție și mie, și să fim de acord asupra lui și ne apucăm de treabă! Este important de reținut că nu putem imita nuanța rujului, dar mă pot folosi de subtonul rujului preferat .”, a adăugat specialistul.

Când apelăm la micropigmentarea buzelor

Micropigmentarea buzelor. Opțiuni de formă și stil pentru a obține aspectul dorit[Sursa foto: Freepik]

Deseori, există persoane care apelează la această procedură, din cauza faptului că au avut parte de anumite episoade herpetice, ceea ce au dus la pierderea conturului natural al buzelor, motiv pentru care și-a făcut apariția și diferența de culoare, destul de accentuată. Bineînțeles că, dacă persoana în cauză nu simte vreun disconfort într-o măsură sau alta, din cauza acestui aspect, nu trebuie să apeleze la această procedură.

La o simplă analiză a buzelor, putem să constatăm că în urma unor episoade herpetice, și-au pierdut conturul natural pe această zonă, sunt ușoare întreruperi pe contur și există o diferență de culoare între contur, pe buza de sus și zona interioară a buzei, respectiv sunt câteva goluri mai decolorate și acestea ar fi porțiunile pe care trebuie să le reconstruim .”, a menționat aceasta.

micropigmentare buze inainte si dupa
Opțiuni de formă și stil pentru a obține aspectul dorit[Sursa foto: freepik]
 

 

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Când apare rezultatul final după micropigmentare

Această procedură se realizează, în special, în sezonul rece, pentru a nu exista expunere la soare. În ceea ce privește rezultatul final, acesta își face apariția după 3 săptămâni de la intervenție, după ce au fost respectate regulile de îngrijire, întocmai.

Anotimpul indicat pentru acest tip de procedură este anotimpul rece, pentru că imediat după procedură este contraindicată expunerea la soare timp de 3 săptămâni. Rezultatele se instalează rapid în primă fază, imediat după procedură putem observa noul contur al buzelor, culoarea este mai intensă imediat, urmând ca la vindecarea finală, care se instalează după 3 săptămâni, să se satureze, rezultatul să fie unul mult mai discret și mai natural.(...)

Riscurile sunt foarte mici, unul dintre acestea este cel al apariției herpetice, însă bineînțeles că este un risc pe care îl ține sub control prin administrarea unor tratamente post-procedură pentru întărirea sistemului imunitar.(...)

În următoarele 4 zile urmează să respecți regulile de îngrijire, nu vei avea voie să bei cafea neagră, vei bea doar cafea cu lapte, nu se poate mânca picant și n-o să poți consuma alimente colorate, cum ar fi: cireșe, fructe de pădure etc .”, a încheiat expertul în micropigmentare.

micropigmentare buze pareri
Opțiuni de formă și stil pentru a obține aspectul dorit[Sursa foto: freepik]

Citește și: Trucuri pentru un machiaj natural. Care sunt pașii pentru un machiaj perfect pentru zi!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Corectează imperfecțiunile feței din machiaj. Cum să nu exagerezi cu iluminatorul și să obții un aspect natural

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Anca Țurcașiu, în culmea fericirii după ce a devenit bunică pentru prima dată la 54 de ani. Ce nume a ales pentru nepoțica ei: ”Înseamnă viață”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies