„Mie mi-ar plăcea.” Georgiana Lobonț a vorbit despre scandalul divorțului de tatăl copiilor ei

„Mie mi-ar plăcea.” Georgiana Lobonț a vorbit despre scandalul divorțului de tatăl copiilor ei
„Mie mi-ar plăcea.” Georgiana Lobonț a vorbit despre scandalul divorțului de tatăl copiilor ei

Recent, Georgiana Lobonț a vorbit despre relația sa cu Rareș, după ce la începutul acestui an au apărut zvonuri despre un posibil divorț.

Se pare că acum între ei totul este bine, iar zilele trecute, de onomastica Georgianei, soțul ei a răsfățat-o cu o vacanță. Cei doi au avut parte de o vacanță activă, deoarece Georgiana a trebuit să cânte la mai multe spectacole în Spania, la Girona. Artista și-a dus la bun sfârșit spectacolele și a avut ocazia să se bucure de o vacanță alături de soțul ei.

Citește și: „S-a încheiat viața pentru mine atunci.” Armin Nicoară a povestit despre momentul în care a ajuns în comă

Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre scandalul de divorț

Georgiana Lobonț și soțul ei petrec mult timp departe de casă, iar dorul de copii îi afectează profund în fiecare zi. Micuții lor resimt absența părinților, dar sunt norocoși să aibă alături bunicii.

În ciuda zvonurilor de divorț care au circulat, artista a dezvăluit recent motivul neînțelegerilor dintre ea și soțul ei, și anume faptul că ea este mai blândă cu copiii.

„Nu știu ce simt copiii, dacă ne ceartă rău în gândul lor, dar asta este viața noastră, pe drumuri. Ne sunăm pe cameră în fiecare zi, dar tot este greu. Când ajung acasă, se lipesc de pieptul meu și spun că le-a fost dor de noi. Îi recompensăm când sunt cuminți. Îi ducem când putem în vacanțe cu noi. Copiii stau mult la socrii mei, și le acoperă lipsa noastră.

Mama lui Rareș este învățătoare și știe cum să se comporte cu copiii. Rareș este mai autoritar, eu sunt mai blândă cu ei. Mereu mă emoționez când îi am în față, chiar dacă mai fac prostioare. Rareș îi pune puțin la punct pentru că într-adevăr el este capul familiei și el ca bărbat trebuie să se impună altfel. Este bine cum face Rareș pentru că trebuie să existe și o autoritate.
Mă ceartă că sunt prea blândă, dar nu am cum să nu fiu când îi am în față”,
a spus Georgiana Lobonț pentru FANATIK.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Georgiana Lobonț a vorbit despre scandalul divorțului de tatăl copiilor ei
Georgiana Lobonț a vorbit despre scandalul divorțului de tatăl copiilor ei[Sursa foto: Facebook]

Georgiana Lobonț, despre al treilea copil

Georgiana Lobonț a făcut declarații în legătură cu dorința cuplului de a avea al treilea copil.

Artista are deja două surori, așadar și ea și-ar dori să fie mamă de trei copii, la fel ca mama sa.

„Dacă s-ar întâmpla să vină( n.r. un bebeluș), ar fi binevenit. Eu îmi doresc din suflet, iar Rareș s-ar bucura, un copil este o binecuvântare. Dar nu am planificat, momentan. După ce ne mutăm la casa nouă, sper să reușim să ne mutăm de Crăciun, poate o să ne mai dea Dumnezeu un copil”, a spus cântăreața pentru FANATIK.

Cei doi părinți au unele rețineri în a mai avea un copil, datorită experiențelor dificile prin care au trecut atunci când Irina și Eduard erau mici. Georgiana este de asemenea foarte ocupată în prezent și va fi absentă de la ziua de naștere a celei mai mici dintre copiii lor.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

„Mie mi-ar plăcea să mai am un copilaș, dar Rareș spune că nu vrea pentru că a fost foarte greu când am adus pe lume copiii. Eram însărcinată când am început să am succes, devenisem foarte căutată, solicitată. Burtica creștea, aveam stări de rău. Am încercat să fiu o mamă bună, am tras pe partea profesională enorm, dar am tras și pe partea personală ca să fiu o mamă exemplu. Mă învinovățesc că nu sunt mereu acasă cu ei, nu am prins majoritatea zilelor de naștere. Săptămâna viitoare va fi ziua Irinei, dar eu sunt în Londra la cântat, nu voi fi cu ea. Așa am pățit și cu Edy în decembrie”, spune cu regret Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț a vorbit despre scandalul divorțului de tatăl copiilor ei
Georgiana Lobonț a vorbit despre scandalul divorțului de tatăl copiilor ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Eu am vrut cât mai repede să se șteargă cu buretele.” Georgiana Lobonț, declarații despre divorțul de Rareș Ciciovan

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Ne-a costat o grămadă de bani.” Motivul pentru care Cătălin Scărlătescu a plătit o sumă mare de bani pe o mâncare de cartofi. Cheful a povestit totul

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies