Miere si scortisoara – o combinatie incredibila care face miracole pentru tine

Miere si scortisoara – o combinatie incredibila care face miracole pentru tine
Miere si scortisoara – o combinatie incredibila care face miracole pentru tine

Una dintre cele mai prestigioase reviste de pe continentul nord-american Weekly World News a publicat recent o lista de afectiuni care pot fi vindecate cu ajutorul combinatiei de miere cu scortisoara, în urma studiilor efectuate de savantii occidentali.

 
Alunga oboseala
-  o jumatate de lingura de miere într-un pahar cu apa, presarat cu pudra de scortisoara consumata zilnic, dimineata dupa ce ne spalam pe dinti, si din nou dupa amiaza în jurul orei 3.00 atunci când vioiciunea organismului este în scadere, duce la îmbunatatirea vitalitatii organismului, în interval de o saptamâna.

Boli cardiovasculare- Faceti o pasta din miere si scortisoara pudra.

Ungeti pe pâine sau umpleti clatitele cu aceasta pasta în loc de dulceata sau gem si mâncati cu regularitate la micul dejun.

Artrita- Amestecati o parte de miere în doua parti apa calduta si apoi adaugati o lingurita de scortisoara pudra. Faceti o pasta si masati-o usor în partea de corp care va doare. Durerea cedeaza în interval de 15 minute, în cele mai multe cazuri.

Dureri de dinti- Faceti o pasta dintr-o lingurita de scortisoara pudra si cinci lingurite de miere si aplicati pe dintele care doare. Remediul se poate aplica de 3 ori pe zi (zilnic) pâna când dintele nu mai doare.

Colesterol- Doua linguri de miere si trei lingurite de scortisoara pudra, amestecate cu450 ml. de ceai, daca sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul colesterolului din sânge cu 10% în interval de 2 ore.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Amesteca bicarbonat de sodiu si miere si consuma 3 lingurite timp de 30 de zile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies