Mihaela Borcea, mai îndrăgostită ca niciodată! Ce i-a scris iubitului ei?!

mihaela borcea iubit
Mihaela Borcea i-a făcut o declarație iubitului ei

La 50 de ani, Mihaela Borcea trăiește o frumoasă poveste de iubire. De curând, aceasta i-a făcut o declarație de dragoste iubitului ei.

Mihaela Borcea l-a surprins pe iubitul ei, Sorin Rap, cu o frumoasă declarație de iubire, chiar de ziua lui. Fosta soție a lui Cristi Borcea se simte mai împlinită ca niciodată.

Mihaela Borcea, declarație de dragoste pentru iubitul ei

Mihaela Borcea și Cristi Borcea au divorțat, dar amândoi și-au găsit fericirea până la urmă. Cristi Borcea este însurat cu Valentina Pelinei, iar Mihaela trăiește o frumoasă poveste alături de Sorin Rap.

Deși a trecut de 50 de ani, fosta soție a lui Cristi Borcea iubește ca în adolescență. Dovadă stau pozele pe care aceasta le postează pe rețelele de socializare, acolo unde este apreciată de mii de urmăritori.

Citeste si: Valentina Pelinel a apelat la fertilizare in vitro: „Noi ne doream foarte mult copii”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Recent, Mihaela Borcea i-a făcut o declarație o declarație extrem de romantică celui pe care îl iubește la momentul actual.

mihaela borcea declaratie
Mihaela Borcea este mai fericită ca oricând[Sursa foto: Instagram Mihaela Borcea]

”La mulți ani, iubitule! 💖💖
Tu ești povestea mea de dragoste!! Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi.

Nu pot să-ți spun cât de mult îți doresc binele și cât te iubesc!! Iți mai doresc ca Îngerul Păzitor să rămână mereu cu tine, protejându-te de rău și de dificultăți, să te sprijine în momente de disperare și tristețe. Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare care îți va lumina calea vieții mulți, mulți ani lungi. Și ține minte că dragostea mea pentru tine este veșnică! Te iubesc!!💖💖”, a scris Mihaela Borcea pe rețelele de socializare.

mihaela borcea scrisoare iubit
Mihaela Borcea iubește ca în adolescență[Sursa foto: Instagram Mihaela Borcea]

Fanii au fost extrem de emoționați atunci când au citit aceste rânduri, iar despre iubitul Mihaelei Borcea  nu putem spune decât că a rămas fără cuvinte.

Citeste si: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, gest impresionant pentru victimele pandemiei: „Toți suntem egali”

După ce au ajuns la tribunal, Mihaela Borcea și Cristi Borcea au reușit să ajungă la un punct comun și acum au o relație decentă.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Andrei Ştefănescu a divorţat: "După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minunăție de copil, am ajuns la final"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies