Valentina Pelinel a apelat la fertilizare in vitro: „Noi ne doream foarte mult copii”

Valentina Pelinel a făcut fertilizare in vitro
Valentina Pelinel a făcut fertilizare in vitro pentru a devenit mamă

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii și formează una dintre cele mai frumoase familii din România.

După mai multe zvonuri, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au spus adevărul despre căsnicia lor. Cei doi au ascuns ani de zile cum au devenit părinți.

Ultimii ani au fost dificili pentru Valentina Pelinel și Cristi Borcea care au devenit o familie, deși nimeni nu credea în povestea lor de dragoste. Cei doi au trei copii împreună, un băiețel și două fetițe gemene.

Mulți s-au întrebat facă nu cumva Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro pentru a putea să rămână însărcinată, ea și Cristi dorindu-și să devină părinți.

Valentina Pelinel
Valentina Pelinel are trei copii cu Cristi Borcea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Silviu Prigoană, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “Nu totul mi se cuvine!”

„Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame. Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă şi aceasta este singura metodă, nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu şi să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta.

Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreţie şi de servicii ca-n străinătate”, a spus Valentina Pelinel pentru OK! Magazine.

Citeste si: Victor Slav, primele declarații despre noua iubită, dar și despre fetița sa: „Sofia gestionează bine situația”

Omul de afaceri se declară îndrăgostit până peste cap de Valentina, pe care o consideră femeia vieții sale.

Cristi Borcea nu își poate închipui viața fără Valentina Pelinel.

„Valentina este femeia vieţii mele. Ştiu şi simt asta pentru că mă trezesc cu acest gând şi îmi aduce linişte, fericire, încredere în viitorul nostru. Mi-am găsit jumătatea şi din acest motiv sunt sigur că o voi alege pe ea în fiecare zi de acum încolo, ca şi până acum.”, a dezvăluit Cristi Borcea pentru aceeași publicație.

Sursa: OK! Magazine.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Simina de la Puterea dragostei va deveni mătușă! Prima imagine cu sora sa însărcinată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Emy, dansatoarea maneliștilor, în rolul de inspector DSP

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies