Victor Slav, primele declarații despre noua iubită, dar și despre fetița sa: „Sofia gestionează bine situația”

Victor Slav, primele declarații despre noua iubită, dar și despre fetița sa: „Sofia gestionează bine situația”
Victor Slav, primele declarații despre noua iubită, dar și despre fetița sa: „Sofia gestionează bine situația”

Cum a reușit prezentatorul TV să îi explice Sofiei că el și Bianca Drăgușanu nu mai sunt împreună.

Victor Slav trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Îndrăgitul prezentator TV are o relație specială cu fiica sa, Sofia, iar în cadrul unei emisiuni TV a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după ce a devenit tată.

Victor și Sofia sunt nedespărțiți, iar de trei zile micuța se află la el și au parte de tot felul de activități potrivite vârstei micuței, care a împlinit 4 ani în luna septembrie.

„Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei.

Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, a povestit Victor Slav.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Victor Slav, despre plecarea Biancăi Drăgușanu din România: "O iubește foarte mult..."

Printre declarații, Slav a mărturisit și cum i-a explicat Sofiei că el și mama ei Bianca Drăgușanu au divorțat si nu mai trăiesc împreună.

„Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării”, i-a explicat Victor Slav fiicei sale motivul pentru care trebuie să se împartă între două case.

De asemenea, Victor Slav a vorbit despre relația cu iubita lui, pe care o are de un an și patru luni. Prezentatorul TV este foarte fericit alături de noua sa iubită.

Citeste si: Emy, dansatoarea maneliștilor, în rolul de inspector DSP

„Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a spus Victor Slav la PRO TV.

Bianca Drăgușanu vrea să petreacă sărbătorile de iarnă cu Sofia în Dubai

De curând, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că își dorește foarte mult să petreacă sărbătorile de iarnă alături de Sofia și de mama sa în Dubai, așa că se pregătesc intens pentru această vacanță.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Silviu Prigoană, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “Nu totul mi se cuvine!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Emy, dansatoarea maneliștilor, în rolul de inspector DSP

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies