Victor Slav, despre plecarea Biancăi Drăgușanu din România: "O iubește foarte mult..."

bianca dragusanu calatorie dubai
Bianca Drăgușanu se sfătuiește cu Victor Slav în privința fetiței lor

Bianca Drăgușanu se gândește să se mute cu fetița ei în Dubai. Cu cine s-a sfătuit vedeta?

Bianca Drăgușanu urmează să plece în Dubai cu fetița ei, Sofia. Despre acest subiect s-a sfătuit cu nimeni altul decât tatăl fetiței, Victor Slav.

Bianca Drăgușanu se mută în Dubai?!

Frumoasa vedetă Bianca Drăgușanu vrea să călătorească în Dubai alături de fetița și mama ei. Aceasta spune că își va petrece sărbătorile acolo, mai ales că bunica Sofiei nu a zburat până acum atât de departe.

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu a luat în calcul și mutarea definitivă în Dubai. Vedeta a declarat că are foarte mulți prieteni români acolo și că este foarte cunoscută de toată lumea, având în vedere statutul ei. 

Citeste si: În această seară, Teo Trandafir, luată la întrebări de fosta sa elevă, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ca în orice situație în care este implicată fetița ei, Sofia, Bianca Drăgușanu s-a sfătuit cu Victor Slav.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

bianca dragusanu vacanta dubai
Bianca Drăgușanu se gândește să se mute în Dubai[Sursa foto: Instagram Bianca Dragusanu]

Am discutat cu Victor și i-am spus că în primă fază mă duc să vizitez, să văd cum e.

Suntem foarte buni prieteni, mâine merge la tati. Mi se pare normal să stea și cu tati. Nu prea îmi vine să i-o dau, el o iubește, o adoră, de multe ori are probleme cu ea. Există cineva care bagă strâmbe, adică mama. O iubește foarte mult”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Poveste de viață ca-n filme, în această seară, la “Trăiri alături de Andreea Mantea”. După zeci de ani, o femeie își caută cu disperare sora

bianca dragusanu calatorie dubai
Bianca Drăgușanu se sfătuiește cu Victor Slav în privința fetiței lor[Sursa foto: Instagram Bianca Dragusanu]

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre taxa de școlarizare a Sofiei, în cazul în care s-ar muta în Dubai.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștintețe mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific.

M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a mai spus vedeta.

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a mers la Cluj: „V-am ascuns anumite chestii...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies