Mihaela Cernea, noi detalii despre divorț: „Nu am fost agresată fizic de Costin”

Mihaela Cernea, noi detalii despre divorț
Mihaela Cernea, noi detalii despre divorț

Artista a oferit noi declarații despre divorțul de Costin Craioveanu, bărbatul care i-a fost alături 18 ani. Ce spune despre ordinul de protecție împotriva acestuia?

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 18 ani, însă de curând au decis să meargă pe drumuri separate. Frumoasa artistă a înaintat deja actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5, acolo unde în luna ianuarie a introdus și un ordin de restricție împotriva soțului său. Aceasta a acuzat, la vremea respectivă, că bărbatul ar fi bătut-o în repetate rânduri. Chiar și așa, pe plan profesional lucrurile arată destul de bine, căci de curând a început o afacere profitabilă.

Citeste si: Raluca Bădulescu, mărturisiri despre prima ei meserie. Cu ce s-a ocupat înainte de a deveni celebră: „Nu era de mine”

Mihaela Cernea, noi detalii despre divorț
Mihaela Cernea, noi detalii despre divorț[Sursa foto: Instagram]

Mihaela Cernea și-a deschis un club în București

Vedeta și-a îndeplinit, recent, o dorință la care spera de foarte mult timp. Mihaela Cernea și-a deschis un club în Centrul Vechi al Capitalei, se ocupă de concerte, predă cursuri de canto și este extrem de activă.

„În ultima vreme m-am aruncat în foarte multe chestii, am avut multe idei. Niciodată nu mi-am imaginat că o să imi fac un club și chiar m-am întrebat de unde mi-a venit ideea asta. Pur și simplu s-a întâmplat, fără prea multe planuri înainte.

În perioada Crăciunului căutam unde să îmi duc copiii de la școala de muzică să cânte. Căutam un club, un bar, ceva nu foarte mare.

Aș fi putut să îi duc la Arenele Romane ca să susțină un concert, dar am zis că e mult prea mare. Ală e un loc de 8000 de persoane. Am căutat un loc unde să vină cu părinții.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Am lăsat-o moartă în perioada aia, dar după au început să apară anunțuri pentru cluburi de închiriat.

Pur și simplu au început să se lege chestii. Așa am ajuns în Centrul Vechi”, a declarat Mihaela Cernea pentru Exclusiv Vip.

Citeste si: La cine vor rămâne fiicele Alinei Sorescu! Instanța a decis: „În cea mai sensibilă perioadă din viața mea”

Mihaela Cernea, noi detalii despre divorț
Mihaela Cernea, noi detalii despre divorț[Sursa foto: Instagram]

Mihaela Cernea, primele declarații despre divorț

După scandalul divorțului, vedeta a încercat să se axeze pe viața profesională, motiv pentru care și-a deschis clubul de canto.

Despre relația pe care o are încă soțul ei cu cei mici, Mihaela Cernea spune că este destul de bună, căci bărbatul nu a rupt legătura cu ei.

„Sunt în divorț. Cred că soțul meu face bine. Nu am comunicat cu el în ultima vreme. Este un subiect despre care nu discut. Divorțul nu este o fericire. Cine a trecut prin asta știe. Prefer să vorbesc despre lucruri vesele.

Aștept să treacă o vreme.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Costin nu a rupt legătura cu copiii.

Vorbește cu ei tot timpul”, a mai declarat vedeta.

După ce în spațiul public au apărut diverse informații potrivit cărora Mihaela Cernea ar fi depus un ordin de protecție împotriva soțului ei, vedeta iese în față și lămurește întreaga situație.

„Nu am fost agresată fizic de Costin. S-a fabulat foarte mult pe marginea subiectului tocmai pentru că eu nu am vrut să discut despre asta și în continuare nu vreau. Mi se pare intim și personal, dar bătăi, nu. Nu suntem genul ala de oameni.

Nu sunt dezamăgită pentru ceea ce mi s-a întâmplat. Cred că viața așa este. Are suișuri și coborâșuri. Nimeni nu are viața perfectă pentru că unele sunt bune, altele rele. Important este cum ești tu și cum te simți înauntru. Eu momentan sunt extrem de ocupată. Am multe de organizat aici la club.

Vreau să încep seria de live-uri cu elevii mei de la școală. Am extrem de multe planuri. În momentul ăsta îmi doresc să fiu liniștită, să fiu veselă, să fiu bine, să fiu lângă prietenii mei, să ne distrăm pentru că e vară. Încerc să fac o vacanță cu familia mea, în Grecia”, a mai declarat Mihaela Cernea.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre divorț: „Vina îmi aparține mie pentru că am acceptat”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies