Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre fiul său: „Nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză! Nu seamănă cu mine, este un pic mai mucalit.”

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre fiul său: „Nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză! Nu seamănă cu mine, este un pic mai mucalit.”
Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre fiul său: „Nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză! Nu seamănă cu mine, este un pic mai mucalit.”

Vedeta a vorbit despre fiul său, Ayan.

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 55 de ani, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Frumoasa brunetă este o vedetă de televiziune de succes, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune, realizatoare de filme documentare de autor și actriță de film ocazională, care de-a lungul carierei sale a reușit să câștige simpatia publicului datorită carismei de care a dat dovadă. Din punct de vedere personal, vedeta a trecut prin decepții în dragoste, divorțând de 3 ani, dar acum este fericită în compania partenerului său de viață, Felix Baumgartner, alături de care

și-a petrecut mai bine de un deceniu din viață.

Din ultima sa căsnicie, cea cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, a rezultat un fiu, Ayan, care este mândria mamei sale.

Ayan Schwartzenberg are în prezent vârsta de 20 de ani și locuiește în Moncaco împreună cu mama sa, acolo unde a și studiat.  

De-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu a fost discretă în ceea ce privește viața personală și a încercat să-și protejeze fiul de atenția publicului și a presei.

Cu toate acestea, ocazional împărtășește momente din viața lor pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Recent, însă, vedeta a făcut în cadrul unei emisiuni difuzate la radio, dezvăluiri despre fiul său.

Fiul Mihaelei Rădulescu refuză să vorbească românește

Citește și: Mihaela Rădulescu nu suportă să vadă bărbați în șlapi! „Nu reușesc să mă obișnuiesc cu degetele de la picioare ale bărbaților în șlapi sau sandale. Trebuie să ai niște degete foarte frumoase.”

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre fiul său
Mihaela Rădulescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce gest a făcut Mihaela Rădulescu pentru Teo Trandafir? „Avea o fustă scurtă, niște brațe superbe! S-a dat cu ulei, s-a îmbrăcat în piele.”

Se pare că viața în Monaco l-a făcut pe Ayan să nu mai vrea să vorbească limba natală. Mai mult decât atât, Mihaela Rădulescu spune despre fiul său că este un băiat timid.

Eu vorbesc românește cu el, ca toată familia mea, dar pentru că trăiește de 7 ani în altă țară, unde se vorbește doar franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză. Nu seamănă cu mine, este un pic mai mucalit așa și chiar mai timid aș spune. Din partea tatălui său este așa. Nu mi se pare un defect, mi se pare foarte frumos să ai timiditate.

Nu e vorbăreț deloc .”, a povestit vedeta.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre fiul său
Mihaela Rădulescu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Nadia Comăneci explică de ce este important sportul în viața unui copil! „Copilul care face sport învață anumite lucruri importante despre viață. Învață responsabilitate.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies