Mihai Bendeac a mințit că a fost testat pozitiv cu coronavirus?! Cine l-a demascat?

mihai bendeac, a mințit, testat pozitiv, coronavirus, demascat
mihai bendeac, a mințit, testat pozitiv, coronavirus, demascat

Un mare scandal este centrat în jurul faimosului actor Mihai Bendeac. Fanii săi consideră că a mințit în legătură cu faptul că a fost infectat cu noul coronavirus.

Mihai Bendeac a mărturisit în dimineața zilei de astăzi (n.r.- duminică, 17.05.2020) că a fost infectat cu noul coronavirus. Deși celebrul actor a fost foarte explicit în privința simptomelor pe care le-a avut, fanii săi consideră că a mințit.

Citeste si: Cel mai iubit actor din România, testat pozitiv cu noul coronavirus! Cum se simte Mihai Bendeac?

Aceștia consideră că Mihai Bendeac și-a creat un obicei din a face afirmații, ca mai apoi să confirme că sunt false, iar acum i-a pus pe gânduri faptul că actorul nu a menționat nimic

despre internarea sa, în contextul infectării cu noul coronavirus, și nici despre schema de tratament pe care a urmat-o, pentru a se vindeca.

Fanii lui Mihai Bendeac consideră că actorul a mințit în legătură cu faptul că a fost infectat cu noul coronavirus

Astfel, în comentariile filmulețului realizat de prezentatorii celebrei emisiuni cu caracter umoristic, foarte mulți internauți l-au acuzat pe celebrul actor că minte! Anumite persoane nu cred că acesta a fost, cu adevărat, testat pozitiv pentru noul coronavirus, din motivele menționate anterior.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

mihai bendeac, a mințit, testat pozitiv, coronavirus, demascat
mihai bendeac, a mințit, testat pozitiv, coronavirus, demascat

Citeste si: Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Mira, în direct! Ce i-a răspuns cântăreața?: „Viitoarea mea soție..”

„Moare COVID-ul și Bendeac tot numoare”, „Astea sunt povești, minciuni gogonate. L-a avut pe d***u”, „Da,da... Serios?! Pe voi undev-au tratat?!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii furioși.

Simptomele pe care Mihai Bendeac le-a manifestat

„Pe ai mei i-a chinuit vreo 8 sau 9 zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de 5 minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai avea absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea,” a mărturisit celebrul actor Mihai Bendeac.

Citeste si: Cele mai importante persoane din viața lui Mihai Bendeac! Pentru cine își dă actorul masca jos



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mihai Bendeac, prima apariție după ce și-a înmormântat bunicul: „Nu mai pot”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies