Mihai Mitoșeru, declarații despre relația cu Oana Zăvoranu din trecut. Cum se înțeleg cei doi, în prezent. „O iubesc pe Oana și acum. Ea știe că n-am putut să rămânem împreună.”

Mihai Mitoșeru, declarații despre relația cu Oana Zăvoranu din trecut. Cum se înțeleg  cei doi, în prezent. „O iubesc pe Oana și acum. Ea știe că n-am putut să rămânem împreună.”
Mihai Mitoșeru, declarații despre relația cu Oana Zăvoranu din trecut. Cum se înțeleg cei doi, în prezent. „O iubesc pe Oana și acum. Ea știe că n-am putut să rămânem împreună.”

Mihai Mitoșeru a povestit despre relația cu Oana Zăvoranu.

Mihai Mitoșeru și-a deschis sufletul cu privire la o prietenie specială dintre el și Oana Zăvoranu.

Ce a fost între Mihai Mitoșeru și Oana Zăvoranu în trecut

Citește și: „Eu cred că așa trebuie să se întâmple după o relație normală!” Mihai Mitoșeru a povestit despre relația pe care o are în prezent cu fosta lui soție

Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu se poate, incredibil! Când ies afară la lumină, la soare, amețesc.” Cum a aflat Camelia Mitoșeru că trebuie să facă o operație pe creier, în urma unui control de rutină

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mihai Mitoșeru a povestit, în cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin, despre relația pe care avut-o în trecut cu Oana Zăvoranu și cum a reușit să se cunoască cu ea, acum mai bine de 20

și ceva de ani în urmă, în timp ce făcea o emisiune cu Andrei Duban. A recunoscut că o iubește pe Oana și acum, însă cei doi au vorbit și au știut că nu pot rămâne împreună, deoarece amândoi sunt firi puternice și nu ar fi reușit să stea la un loc.

„Eu cu Oana m-am cunoscut acum 20 și ceva de ani. Făcea o emisiune, dar nu mai știu acum câți ani, iar eu prezentam cu Duban un fel de Stand-Up comedy, dar noi știam că facem Stand-Up Comedy, făceam o improvizație într-un club, foarte mișto.

Și Duban a zis „am o prietenă, Oana Zăvoranu”, și am zis „bine, hai, să vină.” Și m-am împrietenit cu Oana, o fată foarte mișto și a rămas între noi doi. Și o iubesc pe Oana și acum. Din păcate, ea știe și eu știu că n-am putut să rămânem împreună pentru că amândoi suntem puternici și ne-am fi călcat pe coadă. N-are rost... Oana e o fată mișto și o să rămână tot timpul în sufletul meu.
Oana, distracție, carismatică, frumoasă, deșteaptă, tot ce vrei. Nu (nr. că nu îi era frică de ea). Suntem la fel. Ne rupeam capetele reciproc, aici era nasol. Păcat. Prieteni pe viață.”
, a spus Mihai Mitoșeru.

Când s-a întâlnit Mihai Mitoșeru ultima dată cu Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mihai Mitoșeru a mai povestit că s-a întâlnit cu Oana Zăvoranu în urmă cu doi ani la aniversarea ei, acolo unde a dansat pe piesa în lor de la începutul cunoașterii. Cât despre relația actuală a Oanei Zăvoranu, Mihai Mitoșeru a spus că speră să rămână împreună cu el, deoarece este un băiat foarte bun. El a adăugat că va rămâne prieten pe viață cu vedeta.

  „Acum un an și acum doi ani am fost la aniversare și au pus melodia „Ochii tăi”. A venit Oana și a zis asta e piesa noastră. Și am dansat. Omul super ok, nu era cazul, nu aveam nicio treabă. Dar a înțeles și omul și sper să rămână cu el pentru că e un băiat foarte bun. Iar cu Oana Zăvoranu, prieteni pe viață.”, a

mai spus Mihai Mitoșeru.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Eu cred că așa trebuie să se întâmple după o relație normală!” Mihai Mitoșeru a povestit despre relația pe care o are în prezent cu fosta lui soție

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies