Mihai Mitoșeru, despre iubirile din viața lui. Care a fost motivul pentru care a ajuns să divorțeze? „Eu sunt foarte asumat cu tot.”

Mihai Mitoșeru, despre iubirile din viața lui. Care a fost motivul pentru care a ajuns să divorțeze?  „Eu sunt foarte asumat cu tot.”
Mihai Mitoșeru, despre iubirile din viața lui. Care a fost motivul pentru care a ajuns să divorțeze? „Eu sunt foarte asumat cu tot.”

Mihai Mitoșeru a vorbit despre fostele lui relații și când și-a dat seama că trebuie să facă un pas în spate.

Mihai Mitoșeru a povestit, în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan, despre toate momentele în care mama lui a avut dreptate, dar și despre cele două relații pe care le-a avut în viața lui, de 14, respectiv 10 ani. Acesta a mărturisit și care au fost lucrurile ce l-au adus în pragul despărțirii.  „Ea, de exemplu ținea foarte mult cu fosta soție, când ne certam. La un moment dat, când am apărut cu cineva, mama chiar a sărit să-i spună fetei respective niște treburi, ce caută ea acolo.

Mama întotdeauna a avut dreptate. Da. (Nr. Recunoaște că a greșit în divorț). Eu sunt foarte asumat cu tot. Au fost 14 ani. 13 ani extraordinari, ultimul an groaznic. Pentru că în momentul în care te plafonezi, în momentul în care îți devine obișnuință, atunci când nu-ți mai place nimic la celălalt, trebuie să știi să gestionezi situația. Nu știu să explic. Eu asta am simțit. Există o plafonare.”, a
povestit Mihai Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru, despre iubirile din viața lui. De câte ori a iubit cu adevărat

Citește și: Camelia Mitoșeru a ajuns să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală! Prin ce clipe grele a trecut Mihai Mitoșeru, alături de mama sa: „Putea să fie de 20 de ani și să nu știe!"

Mihai Mitoșeru
Mihai Mitoșeru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Mihai Mitoșeru, la un pas să își ia viața după accidentul în care a pierit logodnica sa: „Chiar nu înțelegeam de ce mai trăiesc! Nu mâncam deloc. Am fost la psihiatru, am luat pastile.”

Mihai Mitoșeru a mai povestit cum și-a dorit de fiecare dată să realizeze foarte multe lucruri pentru familie și niciodată nu a pus despărțirea pe seama faptului că ajunsese să fie cunoscut la televizor.

În afară de cele două iubiri, acesta nu crede că a mai reușit să iubească altă persoană.  „Eram plecat weekendul, de luni până joi eram acasă. Toată lumea crede că noi nu am fost atât de mult împreună, ba da, am fost destul de mult împreună, chiar dacă nu aveam timp. E gărgăunul din capul bărbatului. Nu are nicio legătura asta cu vedetismul. Din contră, tot timpul când am făcut ceva, am făcut pentru că am zis să arăt că pot să fac eu asta și dacă nu pot să fac, la revedere.
Am avut două relații în viața asta. Una de 10 ani, una de 14 ani. În afară de cele două femei din viața mea nu pot să spun că am mai avut o altă dragoste sau am iubit pe altcineva, mi-e greu să cred că am iubit pe altcineva. Dar totuși, să ai o relație de 10, respectiv 14 ani, înseamnă destul de mult.”
, a mai povestit actorul.

Citește și: Bianca Giurcă, în lacrimi după conflictul cu Julia: „Plâng de nervi”. Motivul pentru care concurenta dă vina pe Patrick- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de Uber! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Mihai Mitoșeru
Mihai Mitoșeru[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Mihai Mitoșeru, declarații despre relația cu Oana Zăvoranu din trecut. Cum se înțeleg cei doi, în prezent. „O iubesc pe Oana și acum. Ea știe că n-am putut să rămânem împreună.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Una dintre cele mai grele amintiri din viața lui Tavi Clonda. Artistul, dărâmat de pierderea tatălui său: "Este foarte dureros, nu mă așteptam să fie chiar așa"

S-a aflat cine vor fi nașii la nunta lui Iancu Sterp: „Fiecare cum simte!”

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies