Mihai Mitoșeru, la un pas să își ia viața după accidentul în care a pierit logodnica sa: „Chiar nu înțelegeam de ce mai trăiesc! Nu mâncam deloc. Am fost la psihiatru, am luat pastile.”

Mihai Mitoșeru, la un pas să își ia viața după accidentul în care a pierit logodnica sa: „Chiar nu înțelegeam de ce mai trăiesc! Nu mâncam deloc. Am fost la psihiatru, am luat pastile.”
Mihai Mitoșeru, la un pas să își ia viața după accidentul în care a pierit logodnica sa: „Chiar nu înțelegeam de ce mai trăiesc! Nu mâncam deloc. Am fost la psihiatru, am luat pastile.”

Mihai Mitoșeru a vorbit despre decepțiile pe care le-a suferit în dragoste.

Mihai Mitoșeru este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi din țară, însă din punct de vedere sentimental actorul a trecut prin două mari decepții care l-au marcat profund.

În urmă cu 25 de ani, Mihai Mitoșeru a fost implicat într-un accident rutier. Vedeta Kanal D se afla la volan în mașină alături de logodnica sa, Cristina. Din păcate, în urma impactului, tânăra și-a pierdut viața.

Ulterior, Mihai Mitoșeru a trăit o adevărată dragă în urma decesului logodnicei sale, alături de care a fost timp de un deceniu.

În cele din urmă, prezentatorul TV a reușit să își găsească liniștea în brațele lui Naomi, cea care i-a devenit soție. Cei doi au divorțat în urmă cu 5 ani, după 14 ani petrecuți împreună.

Mihai Mitoșeru, ghinion în dragoste?!

Citește și: Mihai Mitoșeru, declarații despre relația cu Oana Zăvoranu din trecut. Cum se înțeleg cei doi, în prezent. „O iubesc pe Oana și acum. Ea știe că n-am putut să rămânem împreună.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mihai Mitoșeru, la un pas să își ia viața după accidentul în care a pierit logodnica sa
Mihai Mitoșeru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mă surprinde că nu au venit chiar toți cei care ar fi trebuit să vină. Nu au sunat-o cei care ar fi trebuit să o sune.” Mihai Mitoșeru a fost alături de Oana Roman, la înmormântarea mamei sale

Acum, invitat în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”, Mihai Mitoșeru a vorbit despre dezamăgirile pe care le-a avut în dragoste.

Mai aud prostia asta că n-am avut noroc în dragoste. Bă, stai puțin, am avut o relație de 10 ani, una de 14 ani. În total 24 de ani. Cine a avut 24 de ani de fericire? Că la mine chiar au fost de fericire.

Poate nimeni într-o viață. De ce n-am avut noroc? Stai, că s-a întâmplat, asta e, așa e viața .”, a spus prezentatorul TV.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mihai Mitoșeru, la un pas să își ia viața după decesul logodnicei sale

Mihai Mitoșeru, la un pas să își ia viața după accidentul în care a pierit logodnica sa
Mihai Mitoșeru[Sursa foto: Facebook]

Decesul Cristinei a reprezentat o lovitură puternică în viața lui Mihai Mitoșeru, care a trăit o perioadă extrem de grea ulterior, fiind la un pas să își ia viața.  

După prima relație cu Cristina am vrut să mă omor, nu știam de ce mai trăiesc.

Chiar nu înțelegeam de ce mai trăiesc. Cel puțin, primul an de zile, eu nu înțelegeam de ce mai trăiesc. Să stai cu cineva 10 ani, să vrei să te căsătorești, să fie totul ok și la un moment dat să zică Dumnezeu stop. Atunci am slăbit mult. Nu mâncam deloc. Recunosc, am fost la psihiatru, am luat pastile. Am zis chestia asta că mă omor. E adevărat că nu sunt atât de puternic încât să îmi iau viața.
Nu am putut să o fac. Am avut atunci niște oameni lângă mine, pe Mircea, pe Oreste, pe Oana Roman, fără ei nu cred că puteam să merg mai departe. Faptul că m-au tot scos m-a făcut să merg mai departe. Fără ei nu cred că puteam și o să le fiu recunoscător toată viața mea
.”, a povestit vedeta Kanal D.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Marius Moga a vorbit despre cum își motivează fiica să citească! „Minutele de ecran și le obține doar citind. Fiecare pagină e un minut de ecran.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies