Mihai Trăistariu s-a despărțit de iubita lui! "Bineînțeles că vina e a mea"

mihai traistariu s-a despartit
Mihai Trăistariu s-a despărțit de iubită

Deși se gândea că își va întemeia o familie, Mihai Trăistariu s-a despărțit de iubita lui mai repede decât se aștepta. Care a fost motivul separării?

Mihai Trăistariu s-a declarat în repetate rânduri destul de ghinionist în dragoste, astfel că nicio relație de-a lui nu a durat atât cât s-ar fi așteptat. La fel s-a întâmplat și cu ultima iubita, căci artistul s-a despărțit de aceasta și au pornit amândoi pe drumuri diferite.

Mihai Trăistariu s-a despărțit de iubita lui! "Bineînțeles că vina e a mea"

Mihai Trăistariu s-a despărțit de iubita lui și spune că și-ar fi dorit totuși o relație mai lungă și poate o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Cu toate că artistul avea planuri mari în ceea ce privește viitorul lui, iată că destinul i-a pregătit un cu totul alt scenariu și iubirea s-a dus pe apa sâmbetei.

Citeste si: Mariana, în brațele lui Victor la Puterea Dragostei. Se formează un nou cuplu?

mihai traistariu iubita
Mihai Trăistariu a încheiat relația de iubire pe care o avea[Sursa foto: Instagram Mihai Traistariu]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mihai Trăistariu își amintește că atunci când el pleca să muncească, iubita lui rămânea acasă și stătea toată ziua cu telefonul în mână și viziona vlog-uri făcute de Dorian Popa.

Chiar dacă a sperat până în ultima clipă că partenera sa va lua decizia de a-și căuta un loc de muncă, iată că lucrurile au mers într-o altă direcție și cei doi s-au despărțit

Citeste si: Malin Andersson anunță că este însărcinată la doi ani de la moartea fiicei sale

„Să stai toată ziua să te uiți la vloguri pe Youtube, nu cred că e, nu știu, cel puțin generația nouă mi se pare praf din punctul de vedere al unei relații.

Am avut o discuție de final care după o oră s-a finalizat cu plecarea ei definitivă la București, că atunci stătea deja cu mine, în ultimele trei luni o luasem la mine.

Bineînțeles că vina e a mea, pentru că alegerile sunt ale mele și sunt alegeri greșite”, a declarat Mihai Trăistariu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

mihai traistariu
Mihai Trăistariu spune care a fost motivul pentru care s-a despărțit de iubita lui[Sursa foto: Instagram Mihai Traistariu]

Mihai Trăistariu recunoaște că este singurul vinovat atunci când vine vorba de relații, asta din cauză că întotdeauna își alege iubite mult mai tinere.

„N-am noroc în dragoste. Nu că nu am noroc... nu aleg ce trebuie. Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mare, eu la 40, ele la 20, nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui.

Am greșit. Am avut relații și de 7 ani și de 3 și 4 ani, dar nu știu ce greșesc. Eu sunt un tip foarte calm, pașnic, aduc bani acasă, am o situație bună, nu cheltui aiurea, nici nu văd ce să-mi reproșezi prea mult. Nu înșel, nu știu să gătesc și nu prea fac curățenie. Am ales după aspectul fizic și m-am dus înainte instictiv și nu m-am gândit să fie o legătură între noi pe comunicare și aici am pierdut tot timpul”, a mărturisit Mihai Trăistariu.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Victor Slav și iubita lui, Selina, apariție romantică pe rețelele de socializare! Cei doi formează un cuplu superb

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies