Andrei Dascălu și-a dat seama că nu se potrivește cu Roxana Ghiță de la Survivor România 2021: ”Am văzut și eu asta pe parcurs”

andrei dascalu declaratii
Andrei Dascălu nu s-a împăcat cu Roxana Ghiță

Andrei Dascălu vorbește despre relația cu Roxana Ghiță. Ce s-a întâmplat până la urmă între cei doi foști concurenți de la Survivor România 2021?

Andrei Dascălu și Roxana Ghiță au avut o relație amoroasă de doar câteva zile după terminarea filmărilor de la Survivor România 2021. Chiar dacă fosta Războinică spunea că și-a părăsit iubitul pentru a-și încerca norocul cu colegul ei din Republica Dominicană, iată că lucrurile n-au mers chiar așa bine între ei și s-au depsărțit la scurt timp după declarațiile siropoase pe care și le-au făcut. Andrei Dascălu spune ce s-a întâmplat de fapt între ei și care a fost problema reală.

Andrei Dascălu, despre relația cu Roxana Ghiță de la Survivor România

Andrei Dascălu a fost părăsit de Roxana Ghiță imediat ce Războinica a văzut o fotografie pe rețelele de socializare în care iubitul ei apărea alături de Maria Chițu.

Roxana Ghiță a recunoscut că a fost geloasă pe blondină, însă de la acest lucru până la a-și dezactiva conturile de socializare, n-a mai fost decât un pas.

Citeste si: Marian Vanghelie și Oana Mizil își fac planuri de nuntă

andrei dascalu despre roxana ghita
Andrei Dascălu face declarații despre Roxana Ghiță[Sursa foto: Instagram Andrei Dascalu]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fosta Războinica nu i-a mai răspuns iubitului ei la telefon, așa că relația de iubire începută la Survivor România 2021 în Republica Dominicană a fost doar o amintire frumoasă.

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu  au recunoscut că au avut de la început o conexiune specială și ar fi vrut să formeze un cuplu, însă gelozia a pus stăpânire pe Războinică și iubirea s-a evaporat.

Citeste si: Andrei Dascălu și Roxana Ghiță s-au despărțit! Războinicul de la Survivor confirmă: ”Dacă ea nu-mi dă atenție, o s-o caut pe alta”

Roxana: Au venit foarte multe persoane in echipa razboinicilor. Stiu ca a fost la unificare, un gest, cand i-a dat parul dupa ureche Mariei. Cu Andrei ma simt destul de geloasa, eu nu sunt geloasa. Maria cred ca i-a incheiat un nasture.

Andrei:  Da, a fost un gest. Ma bucur ca ea a zis ca nu este o persoana geloasa. Nu avea de ce sa fie geloasa, a fost un gest involuntar. A

fost doar un gest, fara sentiment fara nimic.

Andrei Dascălu a recunoscut că nu s-a împăcat cu Roxana Ghiță.

Andrei Dascălu: Eu nu am blocat-o pe Roxi. Da, am vazut si eu asta pe parcurs( că Roxana nu e pentru el). Nu mai sunt impreuna cu Ruxi. Nu sunt cu Bianca Comanici, suntem prieteni buni.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Irisha, probleme de sănătate după Survivor România 2021: „Nu mă simt deloc bine”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies