Marian Vanghelie și Oana Mizil își fac planuri de nuntă

oana mizil si marian vanghelie cuplu
Oana Mizil și Marian Vanghelie fac planuri de nuntă

După ce s-au certat, acum Oana Mizil și Marian Vanghelie fac planuri de nuntă.

După un scandal uriaș în care Oana Mizil s-a declarat agresată fizic de către Marian Vanghelie, cei doi sunt în vacanță la mare acolo unde își fac planuri mari de nuntă.

Marian Vanghelie și Oana Mizil fac planuri de nuntă

Marian Vanghelie și Oana Mizil  și-au rezolvat problemele și acum petrec clipe de neuitat la mare, acolo unde s-au dus pentru a evita agitația din oraș și a-și pune la punct planurile de nuntă.

Se pare că cei doi își proiectează un viitor împreună și se văd pentru totdeauna o familie, mai ales că au și o fetiță extrem de frumoasă.

Citeste si: Sonny Flame de la Survivor, pregătit să devină tătic din nou. Artistul era pe cale să divorțeze

oana mizil si marian vanghelie casatorie
Oana Mizil și Marian Vanghelie se căsătoresc[Sursa foto: Instagram Oana Mizil]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

”Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv şi apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă", spunea Marian Vanghelie.

Ei bine, în lumea showbiz-ului se întrevede încă o nuntă, asta pentru că fostul primar dorește să o ia de soție pe Oana Mizil, partenera lui de viață cu care are și un copil.

Citeste si: Ioana Filimon și Jador formează un cuplu? Ipostazele în care au fost surprinși au uimit pe toată lumea

”Îl susțin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria își dorește încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm.

Dacă nu, ne mulțumim cu ce avem”, a declarat Oana Mizil.

marian vanghelie casatorie
Marian Vanghelie și Oana Mizil fac planuri de nuntă[Sursa foto: Facebook Marian Vanghelie]

Chiar dacă după scandal a fost emis un ordin de restricție pe numele lui Marian Vanghelie, Oana Mizil și-a restras acuzațiile și acum totul merge foarte bine între cei doi.

"Nu, nu. Deci nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit.

Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare”, a mărturisit Oana Mizil.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Nicoleta Nucă s-a logodit! Anunțul a fost făcut de vedetă pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies