Sonny Flame de la Survivor, pregătit să devină tătic din nou. Artistul era pe cale să divorțeze

sonny flame si lena preda
Sonny Flame își dorește un al doilea copil

Deși se zvonea că divorțează, Sonny Flame, fost concurent Survivor, își dorește să devină tătic pentru a doua oară.

Sonny Flame de la Survivor și soția lui, Lena Preda, nu divorțează, în schimb, sunt pregătiți să devină părinți pentru a doua oară. Artistul a făcut primele declarații în acest sens.

Sonny Flame de la Survivor, pregătit să devină tătic din nou

Deși zvonurile cum că Sonny Flame, fost participant la Survivor România  și soția lui, Lena Preda, s-ar fi despărțit au apărut pe internet, iată că artistul vine și demontează orice supoziție.

Recent, interpretul a scos o melodie care are câteva versuri cel puțin interesante și par a fi venite din viața personală a acestuia.

Citeste si: Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au despărțit definitiv!

sonny flame tatic
Sonny Flame își dorește un al doilea copil[Sursa foto: Instagram Sonny Flame]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

”E o vorbă din popor.

Fiecare își are nașul, mai ales un trădător. În tot timpul ăsta ai pus sare pe rana mea. Pariez că va veni și ziua în care o să faci plata! Stânga pieptului mă doare, săgeți otrăvitoare tu lași în urma ta cu mișcări provocatoare, pasăre răpitoare, tu țintești inima, stânga pieptului mă doare, cineva să o repare”, sunt câteva din versurile pe care le cântă Sonny Flame.

Citeste si: Corina Ungureanu a născut! Fosta gimnastă a adus pe lume un băiețel

Sonny Flame de la Survivor România  a fost invitat recent într-o emisiune TV, acolo unde a dezvăluit că de fapt își mai dorește un frățior sau o surioară pentru fetița lui și nicidecum nu poate fi vorba despre o despărțire de Lena Preda.

În plus, pe 17 septembrie 2021, Sonny Flame a explicat în cadrul unei emisiuni de televiziune că a decis să nu mai amestece viața personală și viața profesională, așa că nu o să mai posteze fotografii cu familia pe contul de Instagram.

În plus, lucrurile merg mai bine ca niciodată în relația cu Lena.

sonny flame al doilea copil
Sonny Flame se vede tătic pentru a doua oară[Sursa foto: Instagram Sonny Flame]

”Și tati vrea, și mami vrea, dar momentan… cum vrea Dumnezeu, știi cum e”, a declarat Sonny Flame.

Sonny Flame a făcut parte din proiectul Survivor România și s-a simțit extrem de mândru că a putut să-ți testeze limitele și să vadă câtă forță zace în el.

„Dor de vacanță și de tot ce credeam că ni se cuvine.

Sper să trecem cu bine de această încercare, să învățăm să fim mai buni și mai îngăduitori unii cu alții”, scria soția lui, Lena, la momentul respectiv.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Maria Chițu, adevărul despre relația cu Andrei Dascălu de la Survivor România 2021: "Știu că ne potrivim...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies