Oana Mizil și Marian Vanghelie, pregătiți să devină părinți pentru a doua oară

oana mizil si marian vanghelie relatie
Oana Mizil și Marian Vanghelie își doresc un al doilea copil

Chiar dacă au trecut printr-un eveniment nefericit, Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au împăcat și se gândesc să devină părinți pentru a doua oară.

În ultimele zile, paginile ziarelor de scandal au fost umplute cu incidentul care s-a petrecut între Oana Mizil și Marian Vanghelie. După ce apele s-au mai liniștit, soția fostului primar a declarat că își dorește să devină din nou mămică.

Oana Mizil și Marian Vanghelie, pregătiți să devină părinți pentru a doua oară

Oana Mizil și Marian Vanghelie au fost protagoniștii unor certuri fără precedent, asta după ce soția fostului primar a ajuns de urgență la spital, iar informațiile arătau că fusese bătută de soțul ei.

Cu toate acestea, după ce totul s-a liniștit, Oana Mizil a declarat că nu a fost vorba de nicio bătaie, ci doar a avut tensiunea crescută și a trebuit să ceară ajutor specializat.

Citeste si: Monica Gabor și Mr. Pink au divorțat? Detaliul neobişnuit pe care l-au observat fanii pe Instagram

oana mizil copil
Oana Mizil vrea să fie mamă din nou[Sursa foto: spynews.ro]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Nu m-a lovit. A fost o mare exagerare. Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate. În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu.

Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat”, a declarat Oana Mizil.

La vârsta de 45 de ani, după un incident care a ținut prima pagină a ziarelor, Oana Mizil a declarat că își dorește să devină din nou mămică.

Citeste si: Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor, despre Elena Marin: „Așa nu! Unui bărbat nu-i place să vadă că o femeie este slabă din punct de vedere psihic! Exclusiv!

”Îl susțin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria își dorește încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulțumim cu ce avem”, a declarat Oana Mizil.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

oana mizil si marian vanghelie cuplu
Oana Mizil s-a întors în brațele lui Marian Vanghelie[Sursa foto: spynews.ro]

În ceea ce privește ordinul de restricție pe care Oana Mizil l-a cerut împotriva lui Marian Vanghelie, acesta fost retras.

”Nu, nu. Deci nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare”, a spus Oana Mizil după episodul cu pricina.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Larisa Udilă, fostă concurentă Bravo, ai stil!, a dezvăluit ce nume a ales pentru fiul ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies