Mihai Voropchievici: Cele mai fermecatoare patru zodii - toata lumea le iubeste

Mihai Voropchievici: Cele mai fermecatoare patru zodii - toata lumea le iubeste
Mihai Voropchievici: Cele mai fermecatoare patru zodii - toata lumea le iubeste

Mihai Voropchievici a povestit care sunt cele 4 zodii fermecătoare. Aţi cunoscut vreodată pe cineva care este atât de fermecător şi carismatic încât să lumineze fiecare cameră în care intră? Zâmbetul şi personalitatea încrezătoare te-au lăsat în largul tău, iar persoana respectivă pare să ştie exact ce face.

BERBEC

Un Berbec este fermecător de la şosete. Personalitatea sa încrezătoare se arată într-adevăr atunci când vorbiţi cu un nativ în Berbec.

 

Zâmbeşte puternic şi este atent cu toată lumea cu care vorbeşte. Adresează întrebări la care oamenii răspund cu plăcere şi îi pasă cu adevărat de cei din jur.

 

Îi place să-i încurajeze pe ceilalţi să rămână pozitivi şi ştie ce să spună pentru a-i face pe oameni să zâmbească.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 19 - 25 martie 2018. O saptamana exploziva

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies