Mihai Voropchievici: Horoscopul runelor pentru luna februarie. O zodie va avea parte de schimbarea vietii ei

Mihai Voropchievici: Horoscopul runelor pentru luna februarie. O zodie va avea parte de schimbarea vietii ei
Mihai Voropchievici: Horoscopul runelor pentru luna februarie. O zodie va avea parte de schimbarea vietii ei

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit care sunt previziunile runelor pentru luna Februarie 2018. O zodie are parte de o schimbare uriasa, la care nu se astepta.

BERBEC

Au o luna in care se indragostesc si fac tot ce vor. Simbolul dragostei pentru ei. Dragoste fierbinte. Ii sfatuim acum pe Berbeci sa nu se apuce ca in fiecare zi sa guste din dragostea fierbinte ca s-ar putea sa fie epuizati, la cat sunt de pasionali.

TAUR

Este o luna in care fiecare va avea ceva intarzieri.

Taurii sunt sfatuiti ca in luna februarie sa abordeze cu calm problemele care ii intereseaza, lucrurile pe care trebuie sa le rezolve, pentru ca doar asa vor rezolva ceea ce ii framanta si necesitatile lor.

GEMENI

Au o luna in care trebuie sa se ocupe de propria relaxare dar si de persoanele dragi care le simt lipsa de multe ori.

Au nevoie de o vorba buna, de o stare de afectivitate suplimentara. Sa nu-si faca totusi probleme daca primesc telefoane alarmante.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cele mai norocoase zodii in iubire in luna dragostei. Cine are parte de norocul vietii in februarie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies