Milionarul Marius Popa s-a spânzurat

Milionarul Marius Popa s-a spânzurat
Milionarul Marius Popa s-a spânzurat

Marius Popa, fostul soţ al creatoarei de modă Natalia Vasiliev, s-a spânzurat. 

 

Cunoscutul milionar a recurs la acest gest extrem in decursul serii trecute, iar acum o ancheta este in desfasurare. Marius Popa s-ar fi spanzurat de una dintre balustradele unei scari interioare ale imobilului unde locuia, potrivit Cancan.

Citeste si: Clipe grele pentru Alexandru Arşinel. Anunţ şocant: "Nu poate să-şi mişte decât mâna dreaptă"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP Camelia Pătrășcanu până duminică. Taurii au o săptămână valoroasă, Leii au discuţii intense joi şi vineri

Citeste si: Horoscop VENUS ÎN PEŞTI 26 martie – 20 aprilie 2019. Iarăşi se schimbă macazul în relaţii şi amor! Ce aduce pentru zodia ta?

Pana acum anchetatorii nu au gasit niciun bilet de adio la fata locului, iar nimeni nu ştie ce motive ar fi avut să îşi ia viaţa.

„In acesta seară, polițiștii doljeni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în comuna Cârcea, un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Craiova, care locuia în Cârcea, acesta fiind găsit spânzurat în locuința sa.

La fața locului au fost prezente și echipaje medicale, însă, din păcate a fost constatat decesul”, au declarat reprezentantii IPJ Dolj, potrivit lupamea.ro.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Clipe grele pentru Alexandru Arşinel. Anunţ şocant: "Nu poate să-şi mişte decât mâna dreaptă"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies