Milionarul Rainer Schaller și familia sa s-au prăbușit cu avionul în Costa Rica

Milionarul Rainer Schaller și familia sa s-au prăbușit cu avionul în Costa Rica
Milionarul Rainer Schaller și familia sa s-au prăbușit cu avionul în Costa Rica

Milionarul german Rainer Schaller, devenit cunoscut pentru sălile de sport McFit, împreună cu soția lui și cele două fete ale lor au sfârșit într-un mod extrem de tragic, după ce s-au prăbuşit în mare cu avionul, lângă Costa Rica.

Presa internațională a transmis sâmbătă că un avion privat de mici dimensiuni, cu cetățeni germani la bord și un pilot, s-au prăbușit  în largul Costa Ricăi. Echipele de salvare din Costa Rica au descoperit momentan în apele Mării Caraibilor doar corpul unui adult, și al unuia dintre copii. Aeronava, un Piaggio P180 Avanti, și-a făcut dispariția de pe radare vineri seară, în drum din Mexic către Puerto Limon, pe coasta de est a Costa Ricăi.

Citeste si: Cum scăpăm de fobia zborului cu avionul. „Traumele din copilărie sunt dificile!”

Milionarul Rainer Schaller și familia sa s-au prăbușit cu avionul în Costa Rica[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce trebuie să știi când mergi prima dată cu avionul. Notează tot ceea ce este important pentru călătoria cu avionul

Cine a fost multimilionarul Rainer Schaller 

Din păcate, căutările s-au oprit inițial în timpul nopții din cauza unei vremi nefavorabile.

Resturi ale aparatului au fost găsite sâmbătă, la circa 28 kilometri în largul aeroportului din Limon. Potrivit unui ziar german Bild, la bordul aeronavei se afla fondatorul sălilor de sport McFit, Rainer Schaller, partenera lui de viață și cei doi copii ai lor, și un alt bărbat care pilota avionul. Ministerul de Externe de la Berlin nu a comentat despre identitatea victimelor, menționând că ambasada germană din San Jose este în permanent contact cu autoritățile locale pentru clarificarea evenimentelor întâmplate.
Jeanine Minaty, purtătoarea de cuvânt a sălilor de sport McFit, a mărturisit că CEO-ul companiei de fitness, Schaller, se afla în avionul care a suferit accidentul aviatic, a informat ziarul german.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cine este Cristian Onețiu. ”Eu știu că pentru a avea o viață bună, oriunde în lumea asta trebuie să ai un pic mai mult de 10.000 de euro lunar fără să faci nimic."

Milionarul Rainer Schaller și familia sa s-au prăbușit cu avionul în Costa Rica[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: “Să îi învăț să preia din afacerile noastre.” Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea, vorbește despre viața de după divorț

Christiane Schikorsky, partenera lui de viață, se afla la bord împreună cu copiii lor, a mai ziarul respectiv. Un alt bărbat se afla împreună cu familia milionarului la bordul aeronavei. Avionul, un Piaggio P.180 Avanti, a dispărut vineri seara la aproximativ 33 de kilometri de coastă, în drum spre aeroportul Limon, un oraș-port de pe coasta Caraibelor din Costa Rica.

Aeronava a decolat din Palenque, un oraș mexican popular, cu două ore și 41 de minute înainte să piardă comunicarea cu turnul de control de ghidare de lângă Limon.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Averea lui Rainer Schaller  

McFit este cunoscut drept cel mai mare și de succes lanț de fitness din Germania, având peste 200 de studiouri de fitness numai în Germania, plus centre în țări precum Austria, Italia, Polonia și Spania.
Schaller a fost fondatorul companiei organizatoare a unui festival de muzică electronică de dans Love Parade, la care 21 de persoane și-au pierdut viața într-o ambuscadă în 2010, în orașul Duisburg, potrivit  DW.com.
După evenimentul tragic, Schaller a anunțat că festivalul va fi anulat permanent.

Evenimentul a fost reînviat în acest an la Berlin de DJ Dr. Motte sub un nou nume, „Rave the Planet”, pentru că drepturile comerciale asupra numelui „Love Parade” îi aparțin lui Schaller. În urma unei investigații din anul 2019 a radiodifuzorului public german ARD, averea lui Schaller este de aproximativ 250 de milioane de euro.

Citeste si: IPS Teodosie are un venit lunar de 28.000 de lei, și are datorii la patru bănci. Câți bani produce hotelul Arhiepiscopului Tomisului

Milionarul Rainer Schaller și familia sa s-au prăbușit cu avionul în Costa Rica[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Florina Onețiu, soția lui Cristian Onețiu. „Sunt pasionată de tehnologie și de oamenii care vor să schimbe lumea în bine."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies