,,Mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă”. Maria Dragomiroiu revine cu declarații arzătoare la adresa Elenei Merișoreanu

,,Mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă”. Maria Dragomiroiu revine cu declarații arzătoare la adresa Elenei Merișoreanu
,,Mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă”. Maria Dragomiroiu revine cu declarații arzătoare la adresa Elenei Merișoreanu

Discuțiile care au avut în vizor pensia Mariei Dragomiroiu au stârnit un adevărat scandal, în lumea muzicii populare. Îndrăgita artistă reaprinde scandalul cu Elena Merișoreanu, aducându-i acuzații dure.

Maria Drgomiroiu a mărturisit și cât i-a fost mărită pensia. Anul trecut, în cadrul unei emisiuni, artista de muzică populară, o cataloga pe Elena Merișoreanu ,,mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă”. În urmă cu puțin timp, în emisiunea ,,40 de întrebări cu Denise Rifai”, ea a vorbit din nou despre scandal.

Citeste si: Maria Dragomiroiu, una dintre artiștii preferați ai lui Nicolae Ceaușescu. Ce îi cerea să facă cântăreței

Ce a declarat Maria Dragomiroiu

Întrebată dacă Elena Merișoreanu este invidioasă pe ea, Maria Dragomiroiu a spus că nu și că îi pare foarte rău că a apreciat-o.

,,Nu! Eu am spus ca minte, minciuna este o boală! Sunt oameni care mint si in jurul acestei minciuni fabulează si fac o poveste. Îmi pare foarte rau, eu chiar am apreciat-o, a fost si la nunta mea, mi-a pus multi bani pe masa.

De ce sa fiu invidioasa, Doamne ferește. Nici ea nu are de ce. Mi-e si greu sa spun mincinoasa, are o vârsta, e mai mare cu vreo opt ani, si ma jenez sa spun asta.”, a declarat Maria Dragomiroiu.

”Pot eu sa trăiesc cu o pensie de 1200 lei?”, a fost întrebarea Mariei Dragomiroiu care a stârnit o adevărată furtuna in emisiunile tv.

Artista spune ca acum încasează o pensie de 2700 lei!

Ea a mai declarat că de la discuțiile cu pensia a primit foarte multe injurii pe pagina ei de Facebook și că îi roagă frumos să nu îi mai adreseze cuvinte atât de aspre, deoarece a trecut de 2 mii de lei.

”De la discuțiile cu pensia, m-a si înjurat lumea pe Facebook.

Ii rog frumos sa nu ma mai înjure ca am trecut si eu de 2 mii de lei. Si cu indemnizația am făcut vreo 2.700 lei. Dar un artist nu trăiește din asta. Eu si acum plătesc impozite si poate multi dintre dvs primiți pensie. ”, a mai spus Maria Dragomiroiu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]

Ce a mai menționat Maria Dragomiroiu

Cu un an în urmă, în cadrul unei emisiuni TV, Maria Dragomiroiu era mult mai dură, având în vedere declarațiile pe care le aducea Elenei Merișoreanu.

În momentul în care a fost pusă să spună trei defecte ale Elenei Merișoreanu, ea a menționat faptul că este mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă.

„Spune trei defecte ale Elenei Merisoreanu.

Din păcate, așa este: mincinoasa, răutăcioasă si invidioasa. Daca așa i-a fost dat sa trăiască pe acest pământ, probabil nu vrea sa fie așa dar nu poate sa se abțină. Îmi pare rău pentru ea, nu sunt supărata, dar sunt convinsa ca nu poate sa fie fericita. Sa minți, sa creezi o poveste si s-o crezi si tu, înseamnă ca ești tare.”, a spus Maria Dragomiroiu.

Citeste si: „Mi-a dat un pumn în cap”. Maria Dragomiroiu, abuzată fizic de fostul soț

Ce a spus E lena Merișoreanu  despre declarațiile Mariei Dragomiroiu

După declarațiile in care o făcea mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă, Elena Merișoreanu a răbufnit! Contactată de Star Popular, artista spune că a ajutat-o pe Maria Dragomiroiu și o acuză de faptul că l-a despărțit pe actualul ei soț de familie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Vai de capul meu, hai sa spun ce știu si eu! Atunci când a plecat de la primul bărbat, a venit la mine acasă si la soțul meu sa-i păstram niște lucruri. Eu n-am niciun motiv sa fiu invidioasa pe ea, sa spun de ce: eu, de la 16 ani, am fost angajata la cel mai mare ansamblu, Rapsodia Romana, am premii internaționale, am lucrat cu profesioniști. Ea a despărțit un bărbat de femeie si de un copil, i-a luat bărbatul femeii ”, a spus Elena Merișoreanu. 

Artista a mai spus că din punct de vedere profesional nu are nicio invidie pe Maria Dragomiroiu, deoarece ea a ajuns acolo prin muncă și prin respect față de oameni și nu are motive de invidie.

„Din punct de vedere profesional, n-am nicio invidie pe ea. Eu am ajuns acolo prin munca, respect fata de oameni, așa am rezistat atâția ani la Rapsodia Romana. N-am niciun motiv sa fiu invidioasa pe ea, i-am cantat si la nunta, am fost la petreceri împreună. De ce sa fiu invidioasa pe ea, ca l-a despărțit pe Bebe (n.r. sotul Mariei Dragomiroiu) de nevasta-sa si de copil? Si când a murit băiatul lui Bebe, ei se distrau in America. Eu n-am despărțit pe nimeni, am o căsătorie cu bune si rele, neîntreruptă.”, a declarat Elena Merișoreanu, in exclusivitate pentru Star Popular.

Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine a fost Ileana Sărăroiu. "S-au gândit că poate i s-a pus ceva în băutură, că moartea nu a fost un accident."



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Maria Dragomiroiu. „Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies