Ministrul rus de Externe: Rusia va continua războiul cu Ucraina până la „sfârșit”

Ministrul rus de Externe
Ministrul rus de Externe a vorbit despre războiul din Ucraina

Serghei Lavrov a vorbit despre amenințările Rusiei cu bomba nucelară și a dezvăluit ce planuri are Morcova.

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a amenințat din nou, joi, țările occidentale. Mâna dreaptă a lui Vladimir Putin a făcut acest anunț în cadrul unei intervenții la televiziunea de stat. Acesta a mai precizat că Moscova va continua operațiunea militară în Ucraina până la „sfârșit”. 

„Dacă vor începe un adevărat război împotriva noastră, atunci trebuie să se gândească cu atenție”, a spus Lavrov, întrebat despre amenințările Rusiei cu bomba nucleară.

În plus ministrul Lavrov a mai spus că Vestul se pregătește de război cu Rusia, iar amenințarea nucleară „nu este în capul rușilor”.

Citeste si: Olena Zelenska, nou mesaj emoționant. „Astăzi nu o să mă panichez și nu o să plâng”

„Nu vom permite ca unele provocări să ne dezechilibreze, să ne scoată din echilibru de forțe, dar dacă vor începe un adevărat război împotriva noastră, atunci trebuie să se gândească cu atenție”, a amenințat Lavrov țările occidentale, potrivit Reuters.

Întrebat despre amenințarea nucleară a lui Vladimir Putin, Lavrov a spus că „sunt declarații ale politicienilor occidentali”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Ei repetă război nuclear, asta nu este în capul rușilor”, a declarat ministrul de externe al Rusiei.

Citeste si: Cui i-a spus Vladimir Putin că va folosi armele nucleare

Cât despre civilii uciși în Ucraina în atacurile rusești, Seghei Lavrov a făcut noi declarații îngrijorătoare.

„Nu justific nicio acțiune care duce la moartea civililor, dar nu noi am inventat expresia victime colaterale, aceasta a fost inventată de partenerii noștri occidentali în aventurile lor din Irak, Libia și așa mai departe” a spus Lavrov. Acesta a mai dezvăluit că trupele ucrainene „jefuiesc civili” și că „sunt doar niște tâlhari”.

Razboi in Ucraina
Mii de soldati si-au pierdut viata in ultimele zile[Sursa foto: Hepta]

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Rusia îşi exprimă regretele pentru militarii ruşi care şi-au pierdut viaţa în războiul din Ucraina

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, şi-a exprimat, joi, „regretele profunde” cu privire la militarii ruşi care şi-au pierdut viaţa în urma acţiunilor militare ale trupelor ruse în invazia din Ucraina din ultimele opt zile, conform CNN.

 

„Desigur, cu toţii exprimăm condoleanţe rudelor şi prietenilor, celor care şi-au pierdut soţii şi copiii. Cu siguranţă, aceasta este o mare tragedie pentru noi toţi", a spus Peskov, joi.

 

"În acelaşi timp, cu toţii admirăm eroismul armatei. Actele lor de vitejie vor rămâne, bineînţeles, în istorie ca realizări în lupta împotriva naziştilor şi în îndeplinirea acestei sarcini importante", a continuat oficialul rus.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies