Minodora arată demențial! Cum arată după ce a slăbit 20 de kilograme în 4 luni și și-a schimbat culoarea părului

Minodora a slabit 20 de kilograme si a renuntat la blond
Minodora a slabit 20 de kilograme si a renuntat la blond

Minodora nu mai este demult.. la Maxim. A încercat tot ce se putea încerca pentru a slabi și și-a găsit până la urmă metoda care a funcționat in cazul ei.

Acum 20 de ani la lansarea ei în lumea muzicală, Minodora la Maxim, cum era cunoscută toți oamenii a făcut furori în vremurile acelea când la toate terasele răsuna în boxe, piesa “De ce vrei să pleci de lângă mâine?”. Fiind o persoană gurmandă, a recunoscut mereu că avut probleme cu kilogramele în plus. A încercat a multitudine de diete și metode pentru a scapa de kilogramele în plus.

 

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, la Teo Show, Minodora a declarat: “Au fost persoane care nu m-au recunoscut pe stradă, pentru că mi-am schimbat culoarea părului. Am renunțat la blond, dar și pentru că am slăbit!”

Minodora a slabit 20 de kilograme si a renuntat la blond
Minodora a slabit 20 de kilograme si a renuntat la blond[Sursa foto: Captură KANAL D]

 

“Acum 20 de ani când m-am lansat arătăm că acum. Apoi m-am îngrășat și am ajuns așa cantaresc 98 kilograme..

În 2017 am făcut operația de tăierea a stomacului și am mai slăbit odată, datorită unui pariu.. că nu poți să slăbești … și am demostrat că pot să slăbesc cu mâncat sănătos și sport…”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

“Am slăbit 21 de kilograme și m-am menținut 3 ani!”

 

“După 3 ani nu am mai putut. Pentru că și în acești 3 ani am mâncat cântărit, legume la cuptor, carne pe grătar, fără carbohidrați, pilaf de orez, dulciuri, alcool.. am luat-o razna 3 ani.. Până când am ajuns într-o iarnă acasă la mama și nu am poftit la sarmale, dar am mâncat cornulețe cu gem. Am mâncat un lighean mare de cornulețe trei zile și m-am nenorocit!...

Și am ajuns la 98 de kilograme, la loc…

Citeste si: Minodora, mesaj dur: ”Puneți mâna și munciti, dacă vreți să aveți ”banii” Minodorei!”

 

Cum arată Minodora in costum de baie?

 

Afla cum arata Minodora in costum de baie.
Minodora in costum de baie [Sursa foto: Captură KANAL D]

 

"Oamenii trebuie să știe că nu contează că ești tăiat la stomac, practic te poți îngrașă.

Acum de un an de zile sunt atentă la ce mănânc și mă ajută și niște picături aduse din străinătate care doar îmi taie poftă de mâncare. Am făcut două luni masaj acum la mare și intenționez să mă apuc bine de sport."

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cât de mult a slăbit Minodora de când şi-a micşorat stomacul: ”Mă simt bine. Am dat jos...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies