Mioara Roman: "Petre a uitat de mine pentru că nu-l lasă nevasta să mă sune"

Mioara Roman:
Mioara Roman: "Petre a uitat de mine pentru că nu-l lasă nevasta să mă sune"

Au trecut 11 ani de când Petre Roman (72 de ani) şi-a luat adio de la Mioara Roman, dar războiul dintre femeile din viaţa lui încă e de actualitate. Fosta soţie se plânge că Silvia Chifiriuc nu-l lasă pe Petre Roman nici măcar să o sune, potrivit click.ro

Au fost căsătoriţi 34 de ani, timp în care au împărţit şi bune, şi rele. Alături de Mioara Roman (78 de ani), Petre Roman a cunoscut ascensiunea politică.

Ea l-a împins să intre în partid, l-a ajutat din punct de vedere financiar şi tot despre ea s-a spus că era soţia care guverna din umbră. Astfel că divorţul de cel pe care l-a iubit ca pe ochii din cap a traumatizat-o.

Nici acum nu poate trece peste faptul că a fost părăsită pentru mai tânăra cântăreaţă Silvia Chifiriuc (46 de ani), care i-a devenit nevastă în 2009. Imediat ce s-a recăsătorit, fostul premier s-a răcit de familia lui, iar gurile rele spun că Silvia a contribuit la asta.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

DOLIU! Un sportiv a suferit un stop cardiac şi a murit! Avea doar 19 ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies