Mircea Geoană, schimbat radical din cauza bolii! Ultimele imagini cu bărbatul sunt cutremurătoare. Ce a pățit secretarul adjunct al NATO?

Mircea Geoană, schimbat radical din cauza bolii! Ultimele imagini cu bărbatul sunt cutremurătoare. Ce a pățit secretarul adjunct al NATO?
Mircea Geoană, schimbat radical din cauza bolii! Ultimele imagini cu bărbatul sunt cutremurătoare. Ce a pățit secretarul adjunct al NATO?

Ultimele apariții ale lui Mircea Geoană sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Mircea Geoană este un nume foarte cunoscut în lumea politică din România, fiind și cel care ne reprezintă în Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, ocupând funcția de secretar adjunct. Cu toate astea, deși încă își îndeplinește toate îndatoririle meseriei, ultimele apariții în spațiul public ale politicianului au uimit pe toată lumea.

Politicianul se luptă cu o boală gravă 

Schimbarea radicală și bruscă prin care a trecut Mircea Geoană de ceva timp este total neașteptată, dar și una despre care se vehiculează că ar avea la bază un diagnostic crunt.

Conform substantial.ro, încă din luna august a acestui an, imediat după nunta fetei sale, Mircea Geoană ar fi fost diagnostic cu o boală cruntă care ia anual numeroase vieți.

Citește și: Ana Geoană, fiica lui Mircea Geoană, a fost cerută de soție: „Nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc!”

Mircea Geoană, schimbat radical din cauza bolii[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: “Nu respectă lungimea fustei.” Cătălin Botezatu, comentarii negative despre stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Mai exact, omul politic a primit o veste greu de digerat de la medici, aceea că suferă de cancer limfatic, boală cu care încă se confruntă și în prezent. Astfel că, în ciuda acestui grav diagnostic și a schimbării dramatice prin care a trecut, fiind acum chel, mult mai slab, palid și vizibil epuizat, se pare că numărul doi în NATO se simte bine.

Noua sa înfățișare are la bază tratamentul făcut recent de chimioterapie prin care a trecut și care a oferit rezultatele mult dorite.

Citește și: "Cum bine ai zis, e din punctul tău de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu." Reacția dură a designerului care a creat ținutele lui Carmen Iohannis pentru funeraliile Reginei

Mircea Geoană, schimbat radical din cauza bolii[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: "Ce bine ca măcar aceasta are lungimea potrivită!" Care a fost gestul controversat făcut de către Prima Doamnă a României, chiar înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Mircea Geoana va deveni președinte?

În aceste clipe, în ciuda diagnosticului  grav pe care l-a primit, Mircea Geoană este numele despre care se vorbește de social-democrați că ar fi vrut să candideze la Alegerile Prezidențiale din anul 2024. 

Până în prezent, secretarul adjunct NATO nu a oferit declarații despre acest aspect, cum că ar dori să candideze din partea PSD pentru scaunul de la Cotroceni, menționând, însă, că pentru moment, este dedicat 100% funcției pe care o are în Organizația Tratatului Atlanticului de Nord. 

„Sunt implicat, așa cum e firesc, moral și etic, în funcția de înaltă răspundere la vârful NATO. Sunt dedicat 100% acestui moment al carierei mele și cred că cel mai important lucru e să ne facem datoria fiecare, astăzi și mâine. Sunt multe zvonuri. Eu cred că e totalmente prematur pentru astfel de discuții. Sunt multe alte probleme care frământă și românii, și țările aliate. Avem un război la graniță, avem o perioadă complicată.

De aceea, nu mă las să fiu perturbat de niciun alt gând”, a declarat Mircea Geoană la TV, în această vară.

Citește și: Cine este Charles (Prințul de Wales). „Este rar, poate chiar unic în Europa”

Mircea Geoană, schimbat radical din cauza bolii[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

“Când vine vorba de mama lui, nici nu apucam să deschid gura.” Adevarata relație dintre mama lui Radu Vâlcan și Adela Popescu. Vedeta a mărturisit că soțul ei a intervenit între ele

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Denisa Tănase a arătat în mediul online ce ține în frigider, în loc de mâncare. Vedeta face asta, deși mulți consideră a fi o greșeală

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies