“Nu respectă lungimea fustei.” Cătălin Botezatu, comentarii negative despre stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis

“Nu respectă lungimea fustei.” Cătălin Botezatu, comentarii negative despre stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis
“Nu respectă lungimea fustei.” Cătălin Botezatu, comentarii negative despre stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis

Cătălin Botezatu crede că stilistul lui Carmen Iohannis îi alege ținutele vestimentare destul de greșit pentru unele dintre cele mai importante evenimente istorice, cum ar fi funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Cătălin Botezatu a făcut o serie de critici dure despre ținuta pe care Carmen Iohannis a ales să o îmbrace la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. După ce mai mulți oameni au interpretat într-un mod eronat comentariile designerului, acesta a decis să facă lumină și să aducă explicații suplimentare despre declarațiile sale inițiale în care o critică pe Prima Doamnă pentru alegerile vestimentare. Cătălin Botezatu se numără printre puținii creatori de modă din România care poate oferi un punct de vedere relevant, în ceea ce privește codul vestimentar al vedetelor de la noi din țară.

Citește și: “A decis să nu mai vorbim.” Cătălin Botezatu, motivul pentru care nu mai păstrează legătura cu tatăl lui

Cătălin Botezatu, comentarii negative despre stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Reguli de stil cu Adina Buzatu si Catalin Botezatu. „Există tendința românilor să cumpere mult.”

Carmen Iohannis s-a aflat și ea pe lista cea neagră a lui Cătălin, fiindu-i comentată într-o notă negativă ținuta vestimentară pe care a purtat-o funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

În acel moment, Cătălin Botezatu a intrat într-un conflict direct nu cu prima doamnă a României, ci cu stilistul acesteia, Andreea Tincu. Acesta a fost de părere că decolteul mult prea adânc al ținutei lui Carmen Iohannis, cât și zâmbetul larg afișat în poze au fost cu totul nepotrivite pentru un eveniment cum a fost ceremonia de înmormântare a suveranei Elisabeta a II-a.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cătălin Botezatu, noi comentarii la adresa stilului vestimentar al lui Carmen Iohannis

Cătălin Botezatu a făcut o serie de declarații referitoare la cuvintele sale inițiale și, implicit, după schimbul de replici pe care l-a avut cu stilistul Primei Doamne. Mai exact, designerul a declarat că nu a intenționat deloc să o jignească pe Carmen Iohannis, ci doar să constate greșelile pe care stilistul său le-a făcut în momentul în care i-a ales ținutele.

„Eu nu am criticat-o pe Prima Doamnă, Carmen Iohannis, am criticat ținuta care a fost făcută de un stilist. În general, femeile care au un anumit statut, cum este cel de Prima Doamnă, apelează la un stilist. Eu nu am criticat femeia, ci ținuta. Carmen Iohannis este o femeie extraordinară, frumoasă, inteligentă, care arată foarte bine și care, de cele mai multe ori în aparițiile publice, a avut ținute corecte.

Greșelile stilistice se fac la orice nivel, în orice țară, multe dintre Primele Doamne ale lumii au purtat ținute care au fost comentate negativ. Eu mi-am spus părerea pentru că era vorba de un eveniment, funerarii de stat, care impunea respectarea unor reguli vestimentare stricte. În acel interviu am criticat inclusiv ținutele unor membre ale Casei Regale britanice, pentru că au purtat accesorii în exces”, a spus Cătălin Botezatu, conform Viva.ro.

Citește și: Sfaturile lui Cătălin Botezatu, despre ce să nu porți la o nuntă ca femeie. “Vor arăta ca o butelie cu husă.”

Cătălin Botezatu, comentarii negative despre stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Iau medicamente.” Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor. Care este cauza

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cătălin Botezatu, despre lungimea rochiilor și fustelor pe care Carmen Iohannis le poartă

Cătălin Botezatu a vrut să fie sigur că, de această dată s-a putut face înțeles, și că ideile sale au fost primite de lume fără să se interpreteze ceva. Creatorul de modă a accentuat ideea potrivit căreia Carmen Iohannis nu are nicio vină, ci stiliștii sunt cei care greșesc. De asemenea, Cătălin a adus în discuție inclusiv lungimea rochiilor și fustelor pe care Carmen le poartă, spunând că este una nepotrivită pentru statutul pe care aceasta îl are, având în vedere că preferă să-și lase la vedere genunchii.

„Carmen Iohannis nu greșește, greșesc stiliștii. Dacă ar fi să nominalizez un lucru care nu este conform cu statutul, n-aș putea să spun că este o greșeală, ar fi faptul că nu respectă lungimea fustei sau a rochiei. Domnia să ține tot timpul să i se vadă genunchii. Este o lungime incertă, uneori greu de controlat” ,  a comentat Cătălin Botezatu stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis, conform aceleiași surse.

Citește și: Ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă. „Nu trebuie să faci un efort ci să ai piese care se potrivesc între ele. ”

Cătălin Botezatu, comentarii negative despre stilul vestimentar al lui Carmen Iohannis[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Reguli de stil cu Adina Buzatu si Catalin Botezatu. „Există tendința românilor să cumpere mult.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies