Mirela de la Insula iubirii a fost infectată cu Covid-19: „Eram una dintre persoanele care nu credeau”

Mirela de la Insula iubirii a fost infectată cu Covid-19
Mirela de la Insula iubirii a fost infectată cu Covid-19, cum a descoperit

Tânăra a dezvăluit că nu a fost ocolită nici ea de această boală. Ce simptome a avut și cum se simte acum.

Mirela Banias, fosta concurentă de la Insula iubirii, a trecut prin clipe cumplite. Tânăra a fost infectată cu Covid-19.

Mirela Tecar (fostă Banias) a dezvăluit pe contul său de Instagram, în urma unor zvonuri, că a fost și ea infectată cu Covid-19.

Fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, show la care a participat alături de Ionuț Gojman, a precizat că „am trecut cu bine cu ajutorul lui Dumnezeu”.

Citeste si: Andreea Bălan, primele declarații după ce a ajuns în spital: „Doctorii au descoperit...”

Întrebată de către fanii săi ce simptome a avut, Mirela Tecar a spus că „oboseală, lipsă gust și miros, tuse, dureri de mușchi, de cap”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Eram una dintre persoanele care nu credeau”

De asemenea, bruneta a dezvăluit că, înainte de infectare, era una dintre persoanele care nu credeau în pericolul Covid-19. Acum, Mirela Tecar le cere urmăritorilor ei să fie mai precauți, să poarte mască și să respecte regulile de igienă.

Citeste si: Raluca Pastramă rupe tăcerea. De ce a divorțat de Pepe?

„Vă rog să fiți precauți și să respectați regulile de igienă, să purtați mască... Nu e de glumă. Eu eram una din acele persoane care nu credeau”, a mai spus Mirela Tecar pe Instagram.

Mirela Banias s-a căsătorit cu Florin Tecar

Mirela Banias si sotul
Mirela de la Insula iubirii a fost infectată cu Covid-19[Sursa foto: Instagram]

După participarea la Insula iubirii, Mirela Banias s-a cuplat cu Florin Tecar, pe care îl cunoștea încă de pe vremea când era căsătorită.

După câteva luni, cei doi au devenit soț și soție, iar acum visul lor cel mai mare este să devină părinți. Din primul mariaj, Florin Tecar mai are doi copii, o fetiță și un băiat.

Mirela Banias a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Insula, iar poveștile sale din perioada în care a fost închisă i-au înmărmurit pe telespectatori. Deși a vrut să își testeze relația cu Ionuț Gojman, tânărul a decis să fie ispită pentru următorul sezon, fapt care a distrus-o.

Imediat după terminarea filmărilor, Mirela a slăbit mai bine de 20 de kilograme în numai câteva săptămâni.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Gina Pistol și-a speriat fanii la prima oră: „Avem probleme! Of, Doamne”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies