Mirela Vaida a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Mirela Vaida a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV
Mirela Vaida a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, iar de-a lungul timpului a reușit să își strângă alături de ea o comunitate foarte mare de persoane care o urmăresc și îi sunt alături la fiecare pas.

Ea este foarte activă în mediul online și împărtășește multe dintre activitățile sale cu cei de acasă. De data aceasta, i-a îngrijorat, deoarece a publicat o fotografie din spital, unde se afla împreună cu Carla, fiica sa.

Citește și: „Nici nu știți ce mi s-a întâmplat.” Ce a pățit Mirela Vaida, după ce s-a trezit. Prezentatoarea TV a avut parte de un șoc

Ce s-a întâmplat cu fiica Mirelei Vaida

Mirela Vaida nu ezită să împărtășească noutățile din viața sa, indiferent că este vorba de un eveniment fericit sau nu. Prezentatoarea TV a postat o imagine din spital, alături de fiica sa, semn că micuța Carla are probleme de sănătate.

Fanii Mirelei Vaida au fost de-a dreptul îngrijorați, după ce prezentatoarea TV a postat o imagine din spital, alături de fiica sa.

Ele purtau măști de protecție, iar fotografia pare a fi făcută, în momentul în care așteptau ca cea mica să fie consultată de un medic.

Recent, Mirela Vaida vorbea despre rolul de mama, spunând despre el că i-a adus cea mai mare fericire, dar, în aceeași măsură, este destul de strictă cu copiii săi, atunci când este nevoită.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Micuții ei nu au permisiunea să urmărească emisiunile pe care ea le prezintă, cu toate că știu că mama lor apare pe micile ecrane aproape zilnic.

„Ridic tonul și ei înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Tatăl lor la fel face, dar atât! Și noi aplicăm pedepse. Cea mai cruntă pedeapsă e să te duci în camera ta sau nu primești desert.

Sau, azi, nu mergem în parc, dar atât. Oricum, ei le simt. Generațiile s-au schimbat, nu mai funcționează pedeapsa și autoritatea. Merge vorba bună”, a spus Mirela Vaida pentru viva.ro.

Ce s-a întâmplat cu fiica Mirelei Vaida
Ce s-a întâmplat cu fiica Mirelei Vaida[Sursa foto: Instagram]

Ce a mai declarant Mirela Vaida despre copiii ei

Mirela Vaida a mai spus că micuții ei știu că apare la televizor, deoarece atunci când vin de la școală, ei dau drumul televizorului să vadă dacă mama lor este acolo.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Copiii mei știu că mama lor apare la televizor, pentru că, atunci când vin acasă de la școală sau după amiezile, mai dau drumul la televizor, să vadă că sunt

acolo. Nu se uită la emisiunea mea, pentru că nu este emisiune pentru copii. Și le-am spus că nu e pentru copii. Știu că mama lucrează la televizor, știu că, mă rog, colegii, vecinii mă cunosc, dar nu facem un caz din asta”, a mai spus prezentatoarea TV, pentru sursa citată anterior.

Ce s-a întâmplat cu fiica Mirelei Vaida
Ce s-a întâmplat cu fiica Mirelei Vaida[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Mirela Vaida a slăbit 3 kilograme într-o săptămână! Ce dietă a ținut prezentatoarea TV



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

,,E cea mai guralivă din neamul Bourenilor”. Mirela Vaida, despre noul membru al familiei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies